ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد

ارائه ۴ سناریو برای اشغال کرانه باختری به گانتز

ارائه ۴ سناریو برای اشغال کرانه باختری به گانتز یک شبکه صهیونیستی به نقل از منابع مطلع گزارش داد که نخست‌وزیر این رژیم چهار سناریو برای اشغال کرانه باختری، از اشغال سی درصدی گرفته تا فقط اشغال نمادین بخش‌هایی از آن را به وزیر جنگ تل‌آویو ارائه کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع صهیونیست می‌گویند «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و «یاریو لِوین» رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی، چهار سناریو برای اجرای طرح اشغال کرانه باختری را به «بنی گانتز» وزیر جنگ و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه این رژیم ارائه کرده‌اند.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع حاضر در نشست شامگاه چهارشنبه سران این رژیم گزارش داد که این سناریوها از اشغال سی درصدی کرانه باختری تا اشغال نمادین فقط بخش‌هایی از آن را شامل می‌شود.

 

این منابع می‌گویند تمام سناریوها روی نقشه به صورت تصویری ارائه شد اما نتانیاهو و لِوین به گانتز و اشکنازی نگفتند که کدام سناریو را ترجیح می‌دهند.

 

به نوشته وبگاه این شبکه، گانتز و اشکنازی در این نشست تاکید کردند که با اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری که ساکنان فلسطینی دارد، مخالف هستند. آنها همچنین با طرح اشغال بدون ارائه حق برابر به فلسطینی‌ها برای زندگی کردن در آن مکان‌ها، مخالفت کردند.

بر این اساس، گانتز و اشکنازی در این نشست خواستند که هر طرح اشغالی که قرار است اجرا شود، یکجانبه نباشد بلکه ذیل چارچوب دیپلماتیک وسیعتری باشد که در آن فلسطینی‌ها نیز مابه‌ازایی دریافت کنند.

 

منابع مذکور همچنین توضیح دادند که این نشست بدون نتیجه خاص یا پیشرفت معناداری پایان یافت و قرار است طی روزهای آینده باز هم رایزنی‌های بین نتانیاهو، گانتز، اشکنازی و لوین برگزار شود.

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت ترامپ، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

 

پیش از این دستیاران نتانیاهو با ابراز نگرانی درباره اختلاف وی با گانتز بر سر طرح اشغال کرانه باختری، گفته بودند این اختلافات می‌تواند آمریکا را از حمایت از این طرح منصرف کند.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار