ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

همکاری نظامی اردن و ترکیه

هم‌زمان با افزایش اختلافات و تنش میان عربستان و ترکیه، اردن و ترکیه در ادامه گسترش همکاری‌های دوجانبه خود بر تقویت همکاری نظامی تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 11
کد خبر: ۴۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ هم‌زمان با افزایش اختلافات و تنش میان عربستان و ترکیه، روابط اردن با ترکیه رو به گرمی بیشتر است.

پس از سفر اخیر عبدالله دوم شاه اردن به ترکیه، امروز «مراد قره غوز» سفیر ترکیه در اردن با «محمود فریحات» رئیس ستاد مشترک ارتش اردن دیدار و درباره تقویت مناسبات گفت‌وگو کرد.

سفارت ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «اورکون ارسوی» مستشار و سرهنگ «بولنت اکتشای» وابسته نظامی ترکیه نیز در دیدار سفیر با فریحات حضور داشتند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، فریحات در این دیدار همکاری تنگاتنگ بین نیروهای مسلح ترکیه و اردن را ستود.

وی اشاره کرد که تبادل آموزش افسران، تمرینات مشترک و نشست و گفت‌وگوهای دوجانبه به طور مرتب در حال انجام است.

در این دیدار تحولات منطقه‌ای مورد بررسی قرار گرفت و سفیر ترکیه از فریحات برای سفر به آنکارا و شرکت در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی که قرار است ۳۰ آوریل تا ۳ می در استانبول برگزار شود، دعوت کرد.

سفر «عبدالله دوم» شاه اردن به آنکارا و دیدار او با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و گفت‌وگو درباره گسترش همکاری‌های دوجانبه، در ابتدای ماه جاری میلادی (فوریه) انجام شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار