سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

با خواص اعجاب انگیز مصرف قارچ آشنا شوید

قارچ تازه بیش از ۴۸ ساعت در دمای ۲۰ درجه سلسیوس قابل نگهداری نیست و می‌توان آن را یک هفته در فقط ۴ درجه سلسیوس نگه داشت. بهترین راه نگهداری قارچ‌های خوراکی در منزل، گذاشتن آن‌ها در یخچال و در دمای پایین‌تر از ۴ درجه سلسیوس است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، اگر به دنبال یک مولتی ویتامین کاملاً طبیعی هستید، قارچ را انتخاب کنید. بسیاری از مواد مغذی از جمله ویتامین‌های گروه B، اسید پانتوتنیک (B۵)، نیاسین (B۳) و ریبوفلاوین (B۲) و همچنین مس و سلنیوم در این خوراکی وجود دارد. همچنین قارچ‌ها حاوی پروتئین، فیبر، پتاسیم، ویتامین D، کلسیم و ... است و بیش از ۹۰ آب دارد. به اشکال مختلف می‌توان از آن برای دورچین غذا یا یکی از ترکیبات اصلی غذا به کار برد. یکی از سوالاتی که اغلب درخصوص این ماده خوراکی مطرح است این است که قارچ را باید حتما به صورت پخته خورد یا اینکه می‌توان قارچ خام را هم مصرف کرد؟! این سوالی است که در سلامانه پاسخ آن را از دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات دانشگاه تربیت مدرس پرسیده ایم.


دکتر محمدحسین عزیزی، در پاسخ به این سوال که آیا خوردن قارچ به صورت خام مشکلی دارد یا نه؟، گفت: قارچ‌هایی که در واحد‌های صنعتی و با نظارت‌های دقیق بهداشتی تهیه می‌شوند، می‌توان پس از تمیز کردن خام مصرف کرد.

 

وی ادامه داد: اگر قارچ در محیطی یا جایی رشد کرده است که فرد از سمی بودن یا نبودن آن مطمئن نیست، نباید به هیچ وجه آن را حتی مزه کند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس درخصوص نحوه شستشو و نگهداری قارچ هم توضیح داد: قارچ در بستری به نام خاک پوششی تولید اندام باردهی یا میوه می‌کند و ذرات خاک به کلاهک یا پایه آن می‌چسبد که به راحتی زیر آب سرد تمیز می‌شود. برای شستشو می‌توان یک برس کوچک مخصوص قارچ خریداری کرد. البته باید به اندازه کافی نرم باشد تا بتوان قارچ‌ها را کاملا پاک کرد و به صورت خام مصرف کرد. بهترین راه نگهداری قارچ‌های خوراکی در منزل هم گذاشتن آن‌ها در یخچال و در دمای پایین‌تر از ۴ درجه سلسیوس است.


دکتر عزیزی در نهایت یادآور شد: قارچ تازه بیش از ۴۸ ساعت در دمای ۲۰ درجه سلسیوس قابل نگهداری نیست و می‌توان آن را یک هفته در فقط ۴ درجه سلسیوس نگه داشت. بهترین راه نگهداری قارچ‌های خوراکی در منزل، گذاشتن آن‌ها در یخچال و در دمای پایین‌تر از ۴ درجه سلسیوس است. /برنا

ارسال نظر
آخرین اخبار