کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

با خواص اعجاب انگیز مصرف قارچ آشنا شوید

قارچ تازه بیش از ۴۸ ساعت در دمای ۲۰ درجه سلسیوس قابل نگهداری نیست و می‌توان آن را یک هفته در فقط ۴ درجه سلسیوس نگه داشت. بهترین راه نگهداری قارچ‌های خوراکی در منزل، گذاشتن آن‌ها در یخچال و در دمای پایین‌تر از ۴ درجه سلسیوس است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، اگر به دنبال یک مولتی ویتامین کاملاً طبیعی هستید، قارچ را انتخاب کنید. بسیاری از مواد مغذی از جمله ویتامین‌های گروه B، اسید پانتوتنیک (B۵)، نیاسین (B۳) و ریبوفلاوین (B۲) و همچنین مس و سلنیوم در این خوراکی وجود دارد. همچنین قارچ‌ها حاوی پروتئین، فیبر، پتاسیم، ویتامین D، کلسیم و ... است و بیش از ۹۰ آب دارد. به اشکال مختلف می‌توان از آن برای دورچین غذا یا یکی از ترکیبات اصلی غذا به کار برد. یکی از سوالاتی که اغلب درخصوص این ماده خوراکی مطرح است این است که قارچ را باید حتما به صورت پخته خورد یا اینکه می‌توان قارچ خام را هم مصرف کرد؟! این سوالی است که در سلامانه پاسخ آن را از دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات دانشگاه تربیت مدرس پرسیده ایم.


دکتر محمدحسین عزیزی، در پاسخ به این سوال که آیا خوردن قارچ به صورت خام مشکلی دارد یا نه؟، گفت: قارچ‌هایی که در واحد‌های صنعتی و با نظارت‌های دقیق بهداشتی تهیه می‌شوند، می‌توان پس از تمیز کردن خام مصرف کرد.

 

وی ادامه داد: اگر قارچ در محیطی یا جایی رشد کرده است که فرد از سمی بودن یا نبودن آن مطمئن نیست، نباید به هیچ وجه آن را حتی مزه کند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس درخصوص نحوه شستشو و نگهداری قارچ هم توضیح داد: قارچ در بستری به نام خاک پوششی تولید اندام باردهی یا میوه می‌کند و ذرات خاک به کلاهک یا پایه آن می‌چسبد که به راحتی زیر آب سرد تمیز می‌شود. برای شستشو می‌توان یک برس کوچک مخصوص قارچ خریداری کرد. البته باید به اندازه کافی نرم باشد تا بتوان قارچ‌ها را کاملا پاک کرد و به صورت خام مصرف کرد. بهترین راه نگهداری قارچ‌های خوراکی در منزل هم گذاشتن آن‌ها در یخچال و در دمای پایین‌تر از ۴ درجه سلسیوس است.


دکتر عزیزی در نهایت یادآور شد: قارچ تازه بیش از ۴۸ ساعت در دمای ۲۰ درجه سلسیوس قابل نگهداری نیست و می‌توان آن را یک هفته در فقط ۴ درجه سلسیوس نگه داشت. بهترین راه نگهداری قارچ‌های خوراکی در منزل، گذاشتن آن‌ها در یخچال و در دمای پایین‌تر از ۴ درجه سلسیوس است. /برنا

ارسال نظر