تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

اجرای برنامه های غرب گرایانه در آموزش و پرورش

نایب رئیس مجلس گفت: وزارت آموزش و پرورش با قدرت تر جلوی اجرای برنامه های غرب گرایانه و تربیت نسل بر اساس آموزه های غربی و سند 2030 را بگیرد و گزارش های دقیق آن را به مجلس و شورای انقلاب فرهنگی ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که بخشی از ریاست جلسه علنی امروز (یکشنبه) پارلمان را بر عهده داشت، در جریان وزیر آموزش و پرورش درخصوص مشکلات نظام آموزشی کشور اظهار داشت: استراتژیک ترین سازمان کشور از منظر انقلاب اسلامی سازمان تعلیم و تربیت عمومی است؛ به نظر می رسد که در دوران اخیر، دولت ها از این زاویه به سازمان تعلیم و تربیت نگاه نکرده اند.

 

وی افزود: به زودی 350 هزار نفر از معلمین سرافراز کشور بازنشسته شده و دچار مشکل جدی نیروی انسانی می شویم. از طرفی تبعیض گسترده در نظام آموزش و پرورش تحت عنوان مدارس مختلف وجودن دارد و مسئله جذب و تربیت کادر مجرب و به کارگیری کادر باانگیزه برای معلمی چالش آموزش و پرورش است.

 

قاضی زاده تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش با تشکیل شورای اسلامی با قدرت تر جلوی اجرای برنامه های غرب گرایانه و تربیت نسل بر اساس آموزه های غربی و سند 2030 را بگیرد و گزارش های دقیق آن را به مجلس و شورای انقلاب فرهنگی ارائه کند.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امیدواریم وزارت آموزش و پرورش با همکاری شورای انقلاب فرهنگی برای این مشکلات بنیادین آموزش و پرورش فکری جدی کنند و با ارائه بسته نقش مجلس نیز در آن روشن شود.

 

وی افزود: نمایندگان به این موضوع اشاره کردند که نقش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان باید بیش از پیش تقویت شود، از طرفی اجرای دقیق سند تحول بنیادین اتفاق بیفتد. اعضای کمیسیون آموزش حرفشان این بود که همانطور که شورای اسلامی شدن دانشگاه ها برای وزارت علوم، تحقیقات و توسعه و وزارت بهداشت و مراکز آموزش عالی تشکیل شد، برای برای تحول بنیادین در آموزش و پورورش نیز شکل بگیرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده