نام «حشد الشعبی» عراق چگونه متولد شد؟-راهبرد معاصر
عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است

نام «حشد الشعبی» عراق چگونه متولد شد؟

همزمان با ششمین سالروز تاسیس حشد شعبی عراق، مشاور امنیت ملی و رئیس هیئت حشد شعبی چگونگی نامگذاری این هیئت را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۶۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فالح الفیاض مشاور امنیت ملی و رئیس هیئت الحشد الشعبی عراق در گفت وگو با سایت المعلومه تصریح کرد: من نزد نوری المالکی نخست وزیر اسبق عراق در زمان صدور فتوای جهاد کفایی مرجعیت عالی دینی بودم و این فتوا مسئولیت سنگینی را روی دوش دولت و مسئولان قرار داد.

 

 

وی افزود: فتوای جهاد کفایی گامی طنین انداز بود و مرجعیت دینی یکی از فاکتورهای قدرت در جامعه عراق به شمار می رود.

 

 

فالح الفیاض درباره شیوه انتخاب نام الحشد الشعبی گفت: من نزد نوی المالکی نخست وزیر اسبق و برخی از برادران بودم. نام "الحشد الوطنی" در نهاد ریاست جمهوری متداول بود و برای کمیته بازسازی به کار می رفت. المالکی نام الحشد را گرفت و من هم نام الشعبی را به آن افزودم و اینگونه تصمیم گرفتیم که مدیریت الحشد الشعبی را تشکیل دهیم و سپس نام هیئت الحشد الشعبی انتخاب شد و نخست وزیر (المالکی) من را مامور اداره موقت آن کرد.

 

 

وی افزود: اولین مسئول عراقی بودم که در آن شرایط کنفرانس مطبوعاتی برگزار و در آن زمان تاکید کردم که فتوای مرجعیت مختص شیعیان نیست بلکه برای نجات میهن است.

 


فالح الفیاض گفت: مرجعیت از طریق برخی از معتمدان و شخصیت ها در تماس بود و توصیه ها درباره الحشد الشعبی و رفتار اعضای آن و آینده آن را منتقل می کرد و نمایندگان مرجعیت در بسیج (افراد) و مشارکت نقش داشتند.

وی گفت: گروههای مقاومت اسلامی و مجاهدان بارز در ساختار فنی الحشد الشعبی نقش داشته و اثرگذار بودند.

 

 

الفیاض گفت: "شهید قاسم سلیمانی توانست بسیاری از منابع را برای حمایت از الحشد الشعبی به خدمت بگیرد".

 

 

وی خاطرنشان کرد: اولین دستاورد الحشد الشعبی تامین امنیت شهر سامرا و اطراف آن بود. این اقدام از ارکان ضروری در مسیر مقابله با داعش بود.

 

 

رئیس هیئت الحشد الشعبی گفت: الحشد در روزهای اولیه به تنهایی در نبرد بود اما بعدا ارتش نیز خود را بازیابی کرد و با از بین بردن داعش تروریستی اعتبار و جایگاه عراق را به این کشور بازگرداند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده