نام «حشد الشعبی» عراق چگونه متولد شد؟-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

نام «حشد الشعبی» عراق چگونه متولد شد؟

همزمان با ششمین سالروز تاسیس حشد شعبی عراق، مشاور امنیت ملی و رئیس هیئت حشد شعبی چگونگی نامگذاری این هیئت را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۶۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فالح الفیاض مشاور امنیت ملی و رئیس هیئت الحشد الشعبی عراق در گفت وگو با سایت المعلومه تصریح کرد: من نزد نوری المالکی نخست وزیر اسبق عراق در زمان صدور فتوای جهاد کفایی مرجعیت عالی دینی بودم و این فتوا مسئولیت سنگینی را روی دوش دولت و مسئولان قرار داد.

 

 

وی افزود: فتوای جهاد کفایی گامی طنین انداز بود و مرجعیت دینی یکی از فاکتورهای قدرت در جامعه عراق به شمار می رود.

 

 

فالح الفیاض درباره شیوه انتخاب نام الحشد الشعبی گفت: من نزد نوی المالکی نخست وزیر اسبق و برخی از برادران بودم. نام "الحشد الوطنی" در نهاد ریاست جمهوری متداول بود و برای کمیته بازسازی به کار می رفت. المالکی نام الحشد را گرفت و من هم نام الشعبی را به آن افزودم و اینگونه تصمیم گرفتیم که مدیریت الحشد الشعبی را تشکیل دهیم و سپس نام هیئت الحشد الشعبی انتخاب شد و نخست وزیر (المالکی) من را مامور اداره موقت آن کرد.

 

 

وی افزود: اولین مسئول عراقی بودم که در آن شرایط کنفرانس مطبوعاتی برگزار و در آن زمان تاکید کردم که فتوای مرجعیت مختص شیعیان نیست بلکه برای نجات میهن است.

 


فالح الفیاض گفت: مرجعیت از طریق برخی از معتمدان و شخصیت ها در تماس بود و توصیه ها درباره الحشد الشعبی و رفتار اعضای آن و آینده آن را منتقل می کرد و نمایندگان مرجعیت در بسیج (افراد) و مشارکت نقش داشتند.

وی گفت: گروههای مقاومت اسلامی و مجاهدان بارز در ساختار فنی الحشد الشعبی نقش داشته و اثرگذار بودند.

 

 

الفیاض گفت: "شهید قاسم سلیمانی توانست بسیاری از منابع را برای حمایت از الحشد الشعبی به خدمت بگیرد".

 

 

وی خاطرنشان کرد: اولین دستاورد الحشد الشعبی تامین امنیت شهر سامرا و اطراف آن بود. این اقدام از ارکان ضروری در مسیر مقابله با داعش بود.

 

 

رئیس هیئت الحشد الشعبی گفت: الحشد در روزهای اولیه به تنهایی در نبرد بود اما بعدا ارتش نیز خود را بازیابی کرد و با از بین بردن داعش تروریستی اعتبار و جایگاه عراق را به این کشور بازگرداند./ تسنیم

ارسال نظر