خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

بررسی لایحه بودجه ۹۸ توسط شورای نگهبان

عباسعلی کدخدایی ضمن اعلام آمادگی شورای نگهبان برای بررسی همزمان لایحه بودجه ۹۸ جهت سرعت و بدون تأخیر در زمان گفت: طبق قانون، شورای نگهبان پس از دریافت مصوبات مجلس درباره لایحه بودجه 98، برای بررسی و اعلام نظر پیرامون آن، 10 روز فرصت دارد که می‌تواند با استمهال از مجلس، 10 روز دیگر به این زمان اضافه کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 12
کد خبر: ۴۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به اینکه روند بررسی لایحه بودجه سال 98 در مجلس شورای اسلامی، روز 27 بهمن آغاز می‌شود، گفت: طبق قانون، تمامی مصوبات مجلس می‌بایست به‌تأیید شورای نگهبان برسد که بودجه‌های سالانه نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی با بیان اینکه لایحه بودجه 98 نیز می‌بایست مانند دیگر مصوبات مجلس به‌تأیید شورای نگهبان برسد، اظهار داشت: طبق قانون، شورای نگهبان پس از دریافت مصوبات مجلس درباره لایحه بودجه 98، برای بررسی و اعلام نظر پیرامون آن، 10 روز فرصت دارد که می‌تواند با استمهال از مجلس، 10 روز دیگر به این زمان اضافه کند.

قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: با توجه به اینکه زمان برای بررسی و ابلاغ لایحه بودجه 98 تا پایان سال محدود است و قانون بودجه می‌بایست از ابتدای سال آینده اجرا شود، بنابراین، این آمادگی در شورای نگهبان وجود دارد که مصوبات پیرامون لایحه بودجه 98 به‌طور روزانه به شورای نگهبان ارسال شود تا آنها را بررسی و اعلام نظر کنیم.

کدخدایی خاطرنشان کرد: بررسی همزمان لایحه بودجه 98 در مجلس و شورای نگهبان موجب می‌شود تا رسیدگی به این لایحه با سرعت بیشتر و بدون تأخیر در زمان انجام شود.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار