قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

برتری چین بر آمریکا در مبارزه با کرونا

از میان ۵۳ کشور شرکت‌کننده در یک نظرسنجی، تنها ۳ کشور معتقدند آمریکا نسبت به چین نقش مؤثرتری در مبارزه جهانی علیه ویروس کرونا ایفا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد چین توانسته است در افکار عمومی جهان، آمریکا را از نظر نحوه مقابله با ویروس کرونا شکست دهد.

 

به نوشته روزنامه «گاردین»، نظرسنجی انجام شده توسط شرکت‌ آلمانی «دالیا ریسرچ» و «اتحاد بنیاد دموکراسی‌ها» به ریاست «آندرس فوگ راسموسن» دبیرکل سابق ناتو نشان می‌دهد از بین ۵۳ کشور جهان تنها ۳ کشور (تایوان، کره‌جنوبی و آمریکا) باور دارند آمریکا در مبارزه با همه‌گیری جهانی ویروس کرونا عملکردی بهتر از چین داشته است.

 

همچنین تنها یک سوم کشورهای شرکت‌کننده در این نظرسنجی معتقدند دولت آمریکا در برابر شیوع ویروس کرونا در این کشور عملکرد خوبی داشته است و ۶۰ درصد دیگر معتقدند چینی‌ها عملکرد بهتری در کنترل ویروس کرونا در کشورشان داشته‌اند.

 

طبق نتایج این نظرسنجی، ۸۹ درصد از یونانی‌ها از عملکرد دولت خود در مهار ویروس کرونا راضی هستند که بالاترین رضایت را در میان کشورهای شرکت‌کننده به خود اختصاص داده است. همچنین ۸۷ درصد از تایوانی‌ها و ایرلندی‌ها و ۸۶ درصد از مردم کره جنوبی، استرالیا و دانمارک از عملکرد دولت خود در برابر شیوع ویروس کرونا رضایت داشته‌اند.

 

از سوی دیگر، مردم برزیل، فرانسه، ایتالیا، آمریکا و انگلیس کمترین میزان رضایت را از عملکرد دولت خود در برابر شیوع ویروس کرونا داشته‌اند.

 

همچنین نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد تنها یک سوم از اروپایی‌ها معتقدند آمریکا تأثیر مثبتی بر دموکراسی در جهان دارد و نیمی از آن‌ها معتقدند این تأثیر، منفی است.

 

طبق این نظرسنجی، جنگ اقتصادی تمام عیار آمریکا علیه شرکت‌های چینی نظیر «هوآوی» موجب شده احساسات ضد آمریکایی در میان چینی‌ها قوت گیرد. ۶۴ درصد از مردم چین معتقدند آمریکا بر دموکراسی جهانی تأثیر منفی گذاشته است که این میزان نسبت به سال گذشته تقریباً دوبرابر شده است.

 

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه خواستار تشکیل یک «دستور کار مثبت و عظیم در روابط اتحادیه اروپا-چین» شد.

 

امروز (دوشنبه) «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در نشستی با سران اتحادیه اروپا قصد دارد بر چین و ادعای تکراری «عدم اطلاع‌رسانی صحیح» این کشور درخصوص ویروس کرونا تمرکز کند.

 

با این حال به گفته بورل، بروکسل در نزاع میان پکن-واشنگتن، دست به جانب‌داری نخواهد زد و اروپا مسیر خود را پیش خواهد گرفت./ فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار