عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

وقوع بزرگ‌ترین بحران انسانی در یمن

وقوع بزرگ‌ترین بحران انسانی در یمن دبیر کل اتحادیه عرب ضمن اعلام اینکه در شرایط امروز یمن با بزرگ‌ترین بحران انسانی در دنیا روبه‌رو است، گفت: نجات وضعیت انسانی در یمن به چهار میلیارد دلار پول نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،دبیر کل اتحادیه عرب درباره اوضاع انسانی در یمن هشدار داد و گفت اگر دنیا به مسئولیت خود فورا عمل نکند یمن در معرض خطر فروپاشی است.

 

«احمد ابوالغیط» ضمن درخواست از همه سازمان‌ها و نهاد‌های انسان دوستانه و کشور‌های قادر به ارائه کمک فوری به یمن برای کمک به این کشور، گفت: «برنامه سازمان ملل در یمن باید ادامه داشته باشد و جلوی یک سناریو فاجعه بار گرفته شود که در قرن یازدهم در برابر چشم و گوش جهانیان شایسته نیست چنین اتفاقی رخ دهد».


ابوالغیط هم با تایید اینکه کنفرانس اعانه دهندگان به یمن که دوم ژوئیه تحت نظارت عربستان و سازمان ملل برگزار شد نتوانست سطح مطلوب کمک رسانی به یمن را تامین کند، گفت: «در این کنفرانس گفته می‌شود ۶۳۷ میلیون دلار جمع آوری شد که این مبلغ هم کم‌تر از نیمی از وعده‌های اعانه دهندگان است، زیرا نجات وضعیت انسانی در یمن به بالغ بر چهار میلیارد دلار پول نیاز دارد».


دبیر کل اتحادیه عرب با بیان اینکه ۸۰ درصد از ساکنان یمن برای ادامه حیات به کمک‌های بشردوستانه متکی هستند، افزود: «یمن امروز با بزرگ‌ترین بحران انسانی در دنیا روبه رو است آن هم به دلیل بیماری‌های کرونا، مالاریا و وبا  که در این کشور شیوع دارد».


ائتلافی از کشور‌های عربی تحت رهبری عربستان سعودی در ۲۵ مارس ۲۰۱۵ میلادی برابر ۶ فروردین ۱۳۹۴ عملیات طوفان قاطعیت را به منظور آنچه حمایت از مشروعیت دولت مستعفی و فراری یمن خواندند، آغاز کردند؛ اما این مداخله نظامی در یمن با گذشت پنج سال جز خرابی و کشتار برای یمنی‌ها به ارمغان نیاورده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار