قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

ترکیه: مخالف تحریم یکجانبه آمریکا علیه ایران هستیم

وزیرخارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با «محمدجواد ظریف»، همتای ایرانی خود، مخالفت کشورش را با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از دیلی صباح، «مولودچاووش اوغلو»، وزیرخارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با «محمدجواد ظریف»، همتای ایرانی خود ضمن ابراز نگرانی از بی ثباتی‌های امنیتی در منطقه گفت: با وجود بی ثباتی‌ها در منطقه، تروریسم مشکل مشترک همه کشورهای منطقه است.

وزیرخارجه ترکیه در این نشست همچنین از تلاش مشترک با دیگر کشورها بویژه روسیه برای برقراری آتش بس در لیبی خبر داد و گفت: اختلافی با مسکو در ارتباط با مسائل و تحولات لیبی نداریم.

 

در این نشست خبری، وزیرخارجه ترکیه همچنین از توافق با روسیه برای ادامه گفتگوهای فنی درباره آتش بس در لیبی خبر داد.

 

چاووش اوغلو همچنین در پاسخ به سوالی درباره چرایی لغو نشست دوجانبه اخیر با همتای روس خود، هرگونه بحران در روابط دوجانبه مسکو و آنکارا را رد و تعویق این دیدار دوجانبه را با توافق مشترک دوطرف عنوان کرد.

 

وزیرخارجه ترکیه همچنین از برگزاری نشست آتی درباره سوریه در آتن، پایتخت یونان خبر داد که البته به گفته او به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار خواهد شد.

 

چاووش اوغلو در پایان این نشست در پاسخ به سوالی درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: آنکارا با هرگونه تحریم یکجانبه علیه ایران مخالف است.

 

در این نشست همچنین وزیرخارجه ایران نیز با انتقاد از تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران، از مواضع ترکیه در برابر تحریم‌های آمریکا قدردانی کرد.

 

روز گذشته «محمدجواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران در چارچوب سفری ۲ روزه وارد ترکیه شد.

 

محمد جواد ظریف در دومین سفر بین المللی پس از فروکش نسبی شیوع بیماری کرونا، با مولود چاووش اوغلو همتای ترکیه‌ای دیدار و درباره روابط دوجانبه، تحولات جهانی و منطقه‌ای گفتگو کرد./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار