تمایل ترامپ به عقب‌نشینی نظامی از عراق و سوریه؟!-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

تمایل ترامپ به عقب‌نشینی نظامی از عراق و سوریه؟!

مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه از تمایل او به عقب‌نشینی نظامی نیروهای آمریکایی از سوریه و عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گابریل سوما» مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، در گفت‌وگو با یک پایگاه خبری عراقی، درباره گفت‌وگوی جاری میان بغداد و واشنگتن، توضیحاتی ارائه کرد.

 

وی تصریح کرد: گفت‌وگوی جاری میان ایالات متحده آمریکا و دولت عراق در سطح عالی‌رتبه نیست و به نمایندگانی از سوی دو دولت منحصر می‌شود. این گفت‌وگو زمان زیادی ـ بالغ بر چند ماه ـ خواهد برد تا طی آن چندین پرونده را بررسی شود.

 

سوما تصریح کرد: دو دولت آمریکا و عراق تمایل دارند که نیروهای آمریکایی از عراق عقب‌نشینی کنند اما آنها برنامه زمان‌بندی شده‌ای برای آن تدوین نکرده‌اند. ضمن اینکه رئیس جمهور آمریکا به عقب‌نشینی نظامی از عراق و سوریه تمایل دارد.

 

گفت‌وگوهای راهبردی بین بغداد و واشنگتن از  پنج‌شنبه (۱۱ ژوئن)، به صورت ویدیو کنفرانس آغاز شد و قرار است روابط دو جانبه و آینده این روابط بین عراق و آمریکا ترسیم شود.

 

«هشام داوود» مشاور نخست‌وزیر عراق، در نخستین روز آغاز این گفت‌وگوها گفت که گفت‌وگو با ایالت متحده آمریکا بر اساس نظر مرجعیت دینی و پارلمان و منفعت عراق خواهد بود و انتظار می‌رود که شخص «مصطفی الکاظمی» نیز در ادامه این گفت‌وگوها در آینده نزدیک مشارکت داشته باشد.

 

یکی از مهمترین خواسته‌های عراق، خروج نیروهای خارجی به ویژه نظامیان آمریکا از عراق است که برآوردها حکایت از آن دارد که بین شش الی نه هزار نیروی آمریکایی در عراق حضور دارند.

 

موضوع اخراج نیروهای آمریکا از عراق بعد از آن جدی و تبدیل به خواسته پارلمان این کشور شد که ارتش آمریکا، شماری از نیروهای الحشد الشعبی و ارتش عراق را در غرب این کشور هدف قرار داد و بعد از آن در اقدامی جنایتکارانه، شهید سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همراه «ابومهدی المهندس»، معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی و نیروهای مرتبط به این سازمان را در تاریخ ۱۳ دی ماه گذشته به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده