ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

توضیحات رییس پلیس تهران درباره پیامک‌های کشف حجاب

توضیحات رییس پلیس تهران درباره پیامک‌های کشف حجاب رئیس پلیس تهران گفت: طرح ناظر یک که همان ارسال پیامک‌های کشف حجاب برای برخی مالکان خودرو است کاملاٌ با هماهنگی دستگاه قضائی درحال اجراست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین رحیمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی افراد ادعا می‌کنند طرح ناظر پلیس بدون هماهنگی مقام قضائی در حال اجرا است و پلیس حق ندارد خودرویی را به خاطر کشف حجاب توقیف کند، گفت: طرح ناظر یک که همان ارسال پیامک‌های کشف حجاب برای برخی مالکان خودرو است کاملاٌ با هماهنگی دستگاه قضائی در حال اجراست.

 

وی افزود: فردی که در داخل خودرو کشف حجاب می‌کند، بر اساس قانون مرتکب جرم شده است و این فعل هم جرم مشهود به حساب می‌آید و همانطور که می‌دانید پلیس طبق قانون باید با جرم مشهود برخورد کند.

 

رئیس پلیس تهران اظهار داشت: همکاران ما در نقاط مختلف سطح شهر خودروهایی که در آن کشف حجاب انجام شده را رصد می‌کنند. مشخصات کامل خودرو، زمان و مکان را برای پلیس امنیت اخلاقی ارسال می‌کنند.

 

سردار رحیمی تصریح کرد: در ابتدا برای مالک خودرو پیامک کشف حجاب ارسال می‌شود و از او دعوت می‌شود برای بررسی بیشتر به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کند.

 

فرمانده انتظامی پایتخت در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه برخی از شهروندان می‌گویند این پیامک‌ها اشتباه ارسال شده، آیا امکان خطا وجود دارد یا خیر؟ همچنین اگر پیامکی اشتباه ارسال شده باشد او باید چه کار کند؟ تأکید کرد: بله؛ امکان خطا وجود دارد. هیچ فعلی در این جهان بدون خطا نمی‌شود اما اگر فردی نسبت به پیامکی که برایش ارسال شده، اعتراض داشت، می‌تواند به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کند و فرم اعتراض را پر کند تا به شکایت او رسیدگی شود. اما اینجا اعلام می‌کنم درصد خطا در این مورد بسیار اندک است.

 

وی در پایان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا این تعهداتی که در پلیس امنیت از افراد گرفته می‌شود تأثیری در سو پیشینه و سوابق قضائی فرد دارد یا خیر؟ گفت: این تعهد صرفاً جنبه بازدارندگی دارد و در سوابق پیشینه شهروندان به هیچ عنوان درج نمی‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار