اثر مصرف شکر بر پُرخوری-راهبرد معاصر

اثر مصرف شکر بر پُرخوری

پژوهشگران آمریکایی تازه‌ترین یافته‌های خود دریافتند که مصرف بیش از اندازه قند و شکر با از کار انداختن نورون‌های مربوط به احساس سیری، در پرخوری افراد نقش مؤثری دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته کارشناسان تغذیه مصرف قند و شکر بیش از اندازه، بسیار مضر است و باعث بیماری‌های گوناگون می‌شود.

 

بر اساس تازه‌ترین یافته‌ها، دانشمندان آمریکایی متوجه شدند که مصرف بیش از اندازه شکر، با خاموش کردن نورون مرتبط با احساس سیری، باعث پرخوری می‌شود. به دلیل اختلالاتی که شکر در نورون حس سیری ایجاد می‌کند، فرد بدون توجه، دچار پرخوری می‌شود.

 

پژوهشگران برای بررسی آزمایشات خود، نوعی مگس به نام مگس میوه‌ای را انتخاب کردند.

 

اگرچه عملکرد بدن مگس‌های میوه و انسان کاملاً متفاوت است، اما شباهت‌هایی هم دارد. این حشرات الگوی ارزشمندی برای مطالعه جنبه‌های مختلف سلامت انسان هستند برای مثال بینش‌هایی را در مورد نحوه درمان پارکینسون، تشخیص سرطان یا رفع مشکلات مرتبط با کم‌خوابی ارائه می‌دهند.

 

براین اساس مدار‌های عصبی که مگس میوه‌ای به آن‌ها تکیه کرده تا طعم قند را پردازش کند، شباهت زیادی با انسان دارد و به دانشمندان این امکان را می‌دهد با آزمایش بر روی این مگس‌ها به نتایج مشابه در انسان‌ها برسند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده