عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

ممنوعیت ورزش زورخانه ای برای زنان

رئیس هیات زورخانه و پهلوانی استان تهران اعلام کرد که با توجه به فرهنگ، سنت و دستورالعمل‌های سازمان‌های مربوطه، زنان نمی‌توانند در گود زورخانه‌ای فعالیت ورزشی داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، هفته آخر خرداد ۲ تن از زنان ورزشکار با رعایت حجاب اسلامی در ساعت تعطیلی زورخانه ولیعصر(عج) شهرستان قدس، اقدام به کباده کشی کردند که این موضوع باعث شد ضمن عواقب نامطلوب در برخی فضاهای مجازی به برکناری مدیران این مجموعه منجر شود.  

 

عباس صباغی چهارشنبه ۲۸ خرداد در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به ماهیت این ورزش و تابعیت از فدراسیون مربوطه، هیچ فعالیتی در چارت آن برای فعالیت زنان اندیشیده نشده است.  

 

وی با بیان این‌که از ابتدای خلقت این ورزش، پهلوانی در حوزه مردان فعالیت داشته است اضافه کرد: با توجه به تاریخ ۴ هزار ساله ورزش و رعایت آداب و سنت ها، اینگونه نبوده که زنان وارد گود زورخانه ای شوند و ورزش کنند.

 

به گفته رئیس هیات پهلوانی استان تهران باتوجه نبود سازوکار و ممنوعیت فعالیت زنان، هرگونه تصمیمی در این خصوص در حیطه وزارت ورزش و فدراسیون مربوطه است.

 

صباغی با اشاره به اینکه مطرح شدن این موارد هماهنگ شده و توسط افرادی در جریان است که روح و ماهیت این ورزش باستانی را تضعیف کنند، تصریح کرد: در حال حاضر ورود خانواده ها به سالن هیچ منعی نداشته و می توانند از روی سکوهای گود هنرنمایی ورزشکاران را نظاره گر باشند.

 

وی در خصوص اینکه تخلف باشگاه مربوطه آشکار است، گفت: در ابلاغیه ای به تمام باشگاه تاکید شده تا از چنین اقداماتی جلوگیری کنند.  

 

رئیس هیات ورزش زورخانه‌ای استان تهران با بیان این‌که مدیران این مجموعهها برکنار نشده‌اند، گفت که با تذکر کتبی از آنان خواسته شده که دیگر این موضوع را تکرار نشوند.  

 

صباغی همچنین در خصوص این‌که با توجه به شیوع کرونا هیچ تصمیمی در خصوص برگزاری لیگ ورزش زورخانه ای صادر نشده است گفت: برگزاری مسابقات لیگ با نظر ستاد ملی کرونا و فدراسیون مربوطه صورت می‌گیرد.

 

وی همچنین با بیان این‌که ۸۰ درصد باشگاه‌های زورخانه توسط بخش دولتی اداره می‌شوند گفت: هم اینک ۹۰ زورخانه فعال در سطح استان فعالیت دارند که ۸۰ درصد آنان دولتی و مابقی توسط بخش خصوصی اداره می‌شوند.

 

منبع:همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار