وقوع گردوخاک و وزش باد شدید در تهران کشف ابزار‌های پارینه‌سنگی در سواحل مکران قتل پیرمرد نگهبان در پارک / جزئیات دستگیری قاتل دستگیری عامل حمله به مجری جشن نجف آبادی‌ها/ ماجرا چه بود؟ وزیر آموزش و پرورش: پیگیر مطالبات فرهنگیان با کمک مجلس و دولت هستم /اجازه نمی‌دهم حق هیچ معلمی ضایع شود اولین خورشید گرفتگی شبیه‌سازی شده در جهان انجام شد آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار

واکنش معاون حقوق بشر قوه قضائیه به مرگ قاضی منصوری در رومانی

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه درگذشت متهم منصوری ایرادی به اتمام روشن پرونده وارد نمی‌کند، گفت: نکته مهم این است که پرونده‌ای که او درگیر آن بود، الان در دادگاه جاری است و ابعاد مختلف موضوع به دلیل اینکه طرف‌های دیگر پرونده در اختیار قوه قضائیه هستند، روشن است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ علی باقری درباره فوت متهم منصوری، گفت: مطلع شدیم امروز یکی از شهروندان ایرانی در رومانی که تحت تعقیب دستگاه قضایی بود، درگذشت و به همین دلیل هم در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بخارست و هم پلیس اینترپل پیگیر موضوع بودند تا زوایا، ابعاد و علل حادثه را جستجو کنند.

 

وی ادامه داد: در تماس‌هایی که با طرف رومانی صورت گرفته است این مساله مطرح شد که احتمالا او خودکشی کرده است، اما اینترپل پیگیر این موضوع است و کسی که تحت تعقیب دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران بوده است باید تحت نظر باشد تا صدمه‌ای به وی وارد نشود.

 

معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه تاکید کرد: نکته مهمی که در این موضوع وجود دارد این است که ما تعداد دیگری از متهمان پرونده‌های اقتصادی داریم که در کشور‌های غربی به سر می‌برند که متاسفانه این کشور‌ها همکاری خوبی برای بازگشت و استرداد این افراد انجام نمی‌دهند.

 

باقری کنی تصریح کرد: در مورد رومانی ما با وجود آنکه توافق دوجانبه با طرف رومانیایی نداشتیم، اما همکاری خوبی داشتند و او را بر اساس دستور قاضی تحت نظر قرار دادند و قرار بود مراحل عادی قضایی و حقوقی بین ایران و طرف رومانیایی برای استرداد انجام شود به همین دلیل قاضی رومانیایی دستور تحت نظر بودن یک ماهه وی را صادر کرد.

 

وی یادآور شد: نکته مهم این است که پرونده‌ای که او درگیر آن بود، الان در دادگاه جاری است و ابعاد مختلف موضوع به دلیل اینکه طرف‌های دیگر پرونده در اختیار قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران هستند، روشن است؛ یعنی نبود این فرد صدمه‌ای به ابعاد پرونده وارد نمی‌کند و فقط استرداد می‌توانست به بازگشت وجوه و اموالی که او در این پرونده اختلاس کرده بود و همچنین مجازات وی کمک کند؛ اما پرونده ابعادش روشن است و بعید است مرگ وی ایرادی را به اتمام روشن پرونده وارد کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده