مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

واکنش استاندار تهران به بازگشایی تالار‌های عروسی

استاندار تهران گفت: به عنوان مسئول ستاد مقابله با کرونا استان تهران مخالف بازگشایی تالار‌ها برای مراسم عروسی و ... هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه جلسه ویدئو کنفرانس ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد برخی نگرانی‌ها از افزایش قیمت کالا‌ها اظهار داشت: آنچه مربوط به ذخیره اقلام می‌باشد به اندازه کافی وجود دارد و نگرانی نسبت به اقلام استراتژیک وجود ندارد و به وفور تامین است، و در مورد آنچه به بازگشت محدودیت‌ها و نگرانی بابت آن باز می‌گردد، اگر صنوف و اتحادیه ها، پروتکل‌ها را رعایت کنند محدودیت‌ها باز نمی‌گردد.

 

وی در مورد جمع آوری کودکان کار و خیابان افزود: توافقنامه‌ای با بهزیستی در مورد کودکان کار منعقد شده و منابع مالی در اختیارشان قرار داده شده تا نسبت به پذیرش کودکان کار و خیابانی اقدام کنند که این اقدام با وقفه کوتاه شروع شده و البته باید روند کار سرعت بیشتری بگیرد.

 

استاندار تهران در مورد بازگشایی تالار‌های پذیرایی بیان کرد: به عنوان مسئول ستاد مقابله با کرونا استان تهران مخالف بازگشایی تالار‌ها برای مراسم عروسی و ... هستیم، البته با بازگشایی رستوران‌ها با ۵۰ درصد ظرفیت موافقت شده و اگر تالاری تنها برای پذیرایی و بدون برگزاری مراسم بازگشایی شود موافق هستیم، چراکه یکی از کانون‌های انتشار ویروس این تالار‌ها بودند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار