عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند

ورود مجلس به بازگشت عجیب کفاشیان به فدراسیون فوتبال

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: دوشنبه در مورد بازگشت علی کفاشیان به فدراسیون فوتبال اعلام موضع خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، احسان قاضی زاده هاشمی در مورد بازگشت علی کفاشیان به فدراسیون فوتبال به عنوان نایب رئیس اول اظهار داشت: در حال حاضر در حال ارزیابی این موضوع هستم و دوشنبه صبح در مورد این اتفاق موضع‌گیری رسمی خواهیم کرد و اقدام‌های لازم را شروع می‌کنیم.

 

وی افزود: در حال حاضر شنیده‌ام که برخی در داخل فدراسیون، بازگشت ایشان را قبول نکرده‌اند و هنوز مشخص نیست شرایط چگونه است.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد اینکه مجلس به این بحث ورود جدی خواهد داشت یا نه عنوان کرد: مجلس در حال حاضر درگیر تشکیل کمیسیون‌های مختلف است و بعد از تشکیل کمیسیون‌ها به این مسایل ورود پیدا می‌کند.

 

ظهر امروز علی کفاشیان با حضور در جمع اصحاب رسانه، ‌عنوان کرد با توجه به اتمام محرومیت یک ساله اش، ‌ به عنوان نایب رئیس فعالیت خواهد کرد. بسیاری به این بازگشت انتقاد کرده و آن را غیرقانونی دانسته اند.

 

پیش از این نمایندگان مجلس عنوان داشته بودند که بازگشت کفاشیان به فوتبال، دارای جنبه کیفری است و نمی بایست چنین اتفاقی روی می داد. وی که در دوره ای ریاست فدراسیون فوتبال را هم برعهده داشت، هم اکنون بازنشسته است.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار