با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

اخبار جدید نوبخت برای حقوق بازنشستگان و همسان سازی حقوق

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به افزایش یکسان امتیازات حق اولاد و عائله مندی میان شاغلان و بازنشستگان، گفت: پاداش پایان خدمت تمام بازنشستگان سال ۹۸ حداکثر تا مهر ماه پرداخت خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۶۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر،  محمد باقر نوبخت در لایو اینستاگرامی خود در گفتگو با بازنشستگان با تشریح اقدامات انجام شده در راستای هماهنگی هرچه بیشتری دریافتی بازنشستگان و شاغلان گفت: عمده سوالات و ابهامات بازنشستگان محترم بر این محور تاکید داشت که شرایط اقتصادی کشور به گونه ای است که حقوق و پرداختی بازنشستگان به هیچ وجه پاسخگوی تنگناهای موجود نیست، بر این اساس راه حل قطعی از نظر ما در سازمان برنامه و بودجه این بود که از همه ظرفیتهای قانونی برای افزایش سطح رفاه بازنشستگان محترم استفاده شود.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: به این ترتیب در گام نخست با دعوت از نمایندگان تشکلها و کانونهای بازنشستگان نظر آنها در استفاده از ظرفیتهای قانونی موجود دریافت شد. معاون رئیس جمهور گفت: 2 بند از فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری وجود دارد که در آنها به صراحت به حقوق بازنشستگان محترم اشاره شده است، یک بخش در رابطه با ایثارگران و بخش دیگر در خصوص حق عائله مندی و حق اولاد بازنشستگان و شاغلان است. بر این اساس بایستی امتیازات در نظر گرفته شده برای شاغلان در این حوزه به طور یکسان برای بازنشستگان نیز لحاظ شود.

 

وی افزود، بر همین اساس افزایش 50 درصد امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص حق اولاد و عائله مندی به طور یکسان میان شاغلان و بازنشستگان بایستی اجرا شود. افزایش امتیازات مذکور از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به صندوقهای بازنشستگی برای اجرا از اول فروردین ماه ابلاغ شد، هرچند صندوقهای در این خصوص با تنگنای مالی مواجه بودند اما پشتیبانی اعتباری لازم برای افزایش امتیازات مذکور از اول فروردین ماه از سوی سازمان برنامه و بودجه انجام خواهد شد.

 

نوبخت در بخش دیگری از مباحث خود به موضوع پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان در سال 98 اشاره کرد، گفت: پیش از این برای پرداخت هرچه سریع تر پاداش پایان خدمت کارکنان از سوی سازمان برنامه و بودجه به دستگاهها ابلاغ شد تا از طریق فروش اموال مازاد نسبت به پرداخت این بدهی اقدام کنند.

 

وی ادامه داد،دستگاهها اعلام کردند که اموال مازادی برای واگذاری و پرداخت پاداش پایان خدمت در اختیار ندارند، بر همین اساس سازمان برنامه و بودجه تاکید دارد، چه برای سازمانهایی که امکان واگذاری اموال مازاد را در اختیار دارند و چه سایر دستگاهها پاداش پایان خدمت کارکنان با پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه حداکثر تا مهر ماه سال جاری پرداخت شود.

 

وی با اشاره به همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: عده‌ای برداشت کرده‌ بودند که دولت به دنبال همسان سازی حقوق بازنشستگان با یکدیگر است اما بر اساس قانون پیگیر همسان سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان هستیم.

 

نوبخت ادامه داد، برای نیل به این هدف در مرحله اول باید فاصله منطقی دریافتی دو گروه بازنشستگان و شاغلان مشخص شود. از سوی دیگر بایستی نحوه مقایسه حقوق دو گروه بازنشستگان و شاغلان بر حسب میانگین و یا طبقه شغلی تعیین شود.بر این اساس از نمایندگان کانونهای بازنشستگی درخواست شد تا برای تعیین فرمول و ضابطه مربوطه پیشنهادات لازم را در جلسات اتی ارائه کنند.

 

رییس سازمان بودجه در پایان با اشاره به اینکه قطعا تمامی تکالیف قانونی در خصوص پرداخت حقوق و مزایای بازنشستگان اجرا می‌شود، گفت: تمامی ظرفیتهای باقی مانده در خصوص پرداختی بازنشستگان با همراهی نمایندگان تشکلهای بازنشستگان بررسی و احصا شده و موارد لازم در چارچوب بخشنامه بودجه سال 1400 گنجانده خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار