ایبوپروفن و ناپروکسن نخورید+ علت-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

ایبوپروفن و ناپروکسن نخورید+ علت

نتایج یک بررسی جدید حکایت از آن است که مصرف ایبوپروفن و ناپروکسن ممکن است حال مبتلایان به کووید ۱۹ را بدتر کند و خطر مرگ را برای بیماران بستری افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۶۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج یک بررسی جدید حکایت از آن است که مصرف ایبوپروفن و ناپروکسن ممکن است حال مبتلایان به کووید ۱۹ را بدتر کند و خطر مرگ را برای بیماران بستری افزایش دهد.

 

به گزارش دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف ایبوپروفن و ناپروکسن ممکن است حال مبتلایان به کووید ۱۹ را بدتر کند و خطر مرگ را برای بیماران بستری افزایش دهد.

 

محققان کره جنوبی می‌گویند: گرچه قبلا پژوهش‌هایی درباره ایبوپروفن و آسیب آن به بیماران کرونایی منتشر شده بود، پژوهش‌های جدید داروی ناپروکسن را نیز به ایبوپروفن اضافه می‌کند.

 

ناپروکسن مسکّن، ضد التهاب و برای تسکین دردهایی نظیر آرتریت، رگ به رگ شدن عضلات یا ضرب دیدگی استخوان، کمردرد، نقرس و ... کاربرد دارد.

 

پژوهشگران اثرات داروهای ضد التهابی را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند، ایبوپروفن و سایر مسکن‌های ضد التهاب می‌توانند بیماران مبتلا به ویروس کرونا که در بیمارستان بستری هستند را در معرض مرگ قرار دهند.

 

تحقیقات کره جنوبی با بررسی مرگ و میر مبتلایان به ویروس کرونا نشان داد، داروهای مسکن ضد درد خطر مرگ را ۶۵ درصد افزایش داده است.

 

نتایج همچنین نشان داد که داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) ممکن است ۸۵٪ خطر ابتلا به عوارض جدی قلب یا کلیه را افزایش دهد.

 

محققان تأکید می‌کنند، داروهای این چنینی در صورت لزوم باید با دقت و حساسیت بیشتری برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا تجویز شود./مشرق

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده