ایبوپروفن و ناپروکسن نخورید+ علت-راهبرد معاصر
جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

ایبوپروفن و ناپروکسن نخورید+ علت

نتایج یک بررسی جدید حکایت از آن است که مصرف ایبوپروفن و ناپروکسن ممکن است حال مبتلایان به کووید ۱۹ را بدتر کند و خطر مرگ را برای بیماران بستری افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۶۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج یک بررسی جدید حکایت از آن است که مصرف ایبوپروفن و ناپروکسن ممکن است حال مبتلایان به کووید ۱۹ را بدتر کند و خطر مرگ را برای بیماران بستری افزایش دهد.

 

به گزارش دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف ایبوپروفن و ناپروکسن ممکن است حال مبتلایان به کووید ۱۹ را بدتر کند و خطر مرگ را برای بیماران بستری افزایش دهد.

 

محققان کره جنوبی می‌گویند: گرچه قبلا پژوهش‌هایی درباره ایبوپروفن و آسیب آن به بیماران کرونایی منتشر شده بود، پژوهش‌های جدید داروی ناپروکسن را نیز به ایبوپروفن اضافه می‌کند.

 

ناپروکسن مسکّن، ضد التهاب و برای تسکین دردهایی نظیر آرتریت، رگ به رگ شدن عضلات یا ضرب دیدگی استخوان، کمردرد، نقرس و ... کاربرد دارد.

 

پژوهشگران اثرات داروهای ضد التهابی را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند، ایبوپروفن و سایر مسکن‌های ضد التهاب می‌توانند بیماران مبتلا به ویروس کرونا که در بیمارستان بستری هستند را در معرض مرگ قرار دهند.

 

تحقیقات کره جنوبی با بررسی مرگ و میر مبتلایان به ویروس کرونا نشان داد، داروهای مسکن ضد درد خطر مرگ را ۶۵ درصد افزایش داده است.

 

نتایج همچنین نشان داد که داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) ممکن است ۸۵٪ خطر ابتلا به عوارض جدی قلب یا کلیه را افزایش دهد.

 

محققان تأکید می‌کنند، داروهای این چنینی در صورت لزوم باید با دقت و حساسیت بیشتری برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا تجویز شود./مشرق

ارسال نظر