هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم

تاکید نماینده مجلس بر لزوم خروج از ان پی تی

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: دولت باید به جد خروج از ان پی تی را در دستورکار خود قرار دهد و بداند در این ماجرا از حمایت مجلس انقلابی برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید محمدرضا میر تاج الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: دولت نباید در قبال این قطعنامه شورای حکام انفعالی عمل کند و همان طور که دیده‌ایم هر چه دولت ما برخورد انفعالی داشته، غربی‌ها پیشروی‌شان بیشتر شده است.

 

وی افزود: دولت باید به مسامحه و مماشات با غربی‌ها در مسأله برجام پایان دهد و محکم مقابل زیاده‌خواهی‌های آنها بایستد و بداند در این ایستادگی و مقابله با غرب از حمایت مجلس برخوردار خواهد بود.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت باید به طور جد موضوع خروج از ان پی تی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در دستورکار خود قرار دهد. وقتی ما به آژانس می‌گوییم رژیم صهیونیستی دائما در حال گسترش هسته‌ای خود است، چرا با آن برخوردی نمی‌شود، به ما جواب می‌دهند که این رژیم عضو ان پی تی نیست. نتیجه کار این می‌شود کسانی که عضو ان پی تی هستند محدودیت بیشتری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ باید بپذیرند.

 

میر تاج الدینی خاطرنشان کرد: حال که تا به این حد بناست ما فشارهایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در مورد برنامه‌های هسته‌ای‌مان تحمل کنیم، دولت باید خروج از ان پی تی را به طور جد در دستور کار خود قرار دهد و بداند که مجلس انقلابی هم از دولت حمایت خواهد کرد.

 

وی در پایان گفت: برجام نشان داد که غربی‌ها نه اهل مذاکره بلکه به دنبال امتیازگیری هستند و 7 سال مذاکره و امضای توافق با آنها به روشنی این موضوع را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نشان داد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار