اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود

مخالفت آمریکا با تنش‌های نظامی در لیبی

شورای امنیت ملی آمریکا در پیامی توییتری ضمن حمایت از طرح قاهره برای لیبی در خصوص تشدید تنش‌های نظامی در این کشور در شمال آفریقا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای امنیت ملی آمریکا امروز (دوشنبه) در حساب رسمی توییتری خود اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا مخالف  تنش‌های نظامی در لیبی و آتش‌‌بس و مذاکره طرفین با یکدیگر است.

 

وبگاه «ایجپت تودی» در این خصوص گزارش کرد، انتشار این پیام توییتری درست یک روز بعد از آن مطرح شد که عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر بعد از ارائه طرح ابتکار عمل خود در لیبی، این بار دولت وفاق ملی این کشور را تهدید کرد و گفت که کشورش به نیروهای این دولت اجازه نخواهد داد بیش از این به سمت شرق حرکت کنند.

 

عبدالفتاح السیسی در مورد احتمال عملیات برون‌مرزی این کشور در لیبی نیز گفت که هرگونه دخالت مستقیم مصر در لیبی حمایت بین‌المللی را در پی خواهد داشت.

 

شورای امنیت ملی آمریکا تأکید کرد: «ایالات متحده آمریکا شدیداً مخالف تنش‌های نظامی در لیبی است. ما همه طرفین را ترغیب می‌کنیم تا به آتش‌بس متعهد باشند و خیلی فوری مذاکرات را از سربگیرند. ما باید باید به پیشرفت‌هایی که از طریق مذاکرات ۵+۵ سازمازمان ملل، ابتکارعمل قاهره و فرایند برلین حاصل شده، تکیه کنیم».

 

حمایت‌‌های نظامی و سیاسی ترکیه از دولت وفاق ملی لیبی این اواخر باعث پیشروی ارتش تحت امر این دولت در برابر ارتش حفتر شده است. کشورهای عربی امارات و عربستان سعودی که پیشتر پرونده حمایت از حفتر را در دست داشتند، با شکست‌های متوالی اخیر او که منجر به پاکسازی شمال غربی لیبی شده، ترجیح داده‌اند پرونده را به مصر واگذار کنند./فارس

ارسال نظر