دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مخالفت آمریکا با تنش‌های نظامی در لیبی

شورای امنیت ملی آمریکا در پیامی توییتری ضمن حمایت از طرح قاهره برای لیبی در خصوص تشدید تنش‌های نظامی در این کشور در شمال آفریقا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای امنیت ملی آمریکا امروز (دوشنبه) در حساب رسمی توییتری خود اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا مخالف  تنش‌های نظامی در لیبی و آتش‌‌بس و مذاکره طرفین با یکدیگر است.

 

وبگاه «ایجپت تودی» در این خصوص گزارش کرد، انتشار این پیام توییتری درست یک روز بعد از آن مطرح شد که عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر بعد از ارائه طرح ابتکار عمل خود در لیبی، این بار دولت وفاق ملی این کشور را تهدید کرد و گفت که کشورش به نیروهای این دولت اجازه نخواهد داد بیش از این به سمت شرق حرکت کنند.

 

عبدالفتاح السیسی در مورد احتمال عملیات برون‌مرزی این کشور در لیبی نیز گفت که هرگونه دخالت مستقیم مصر در لیبی حمایت بین‌المللی را در پی خواهد داشت.

 

شورای امنیت ملی آمریکا تأکید کرد: «ایالات متحده آمریکا شدیداً مخالف تنش‌های نظامی در لیبی است. ما همه طرفین را ترغیب می‌کنیم تا به آتش‌بس متعهد باشند و خیلی فوری مذاکرات را از سربگیرند. ما باید باید به پیشرفت‌هایی که از طریق مذاکرات ۵+۵ سازمازمان ملل، ابتکارعمل قاهره و فرایند برلین حاصل شده، تکیه کنیم».

 

حمایت‌‌های نظامی و سیاسی ترکیه از دولت وفاق ملی لیبی این اواخر باعث پیشروی ارتش تحت امر این دولت در برابر ارتش حفتر شده است. کشورهای عربی امارات و عربستان سعودی که پیشتر پرونده حمایت از حفتر را در دست داشتند، با شکست‌های متوالی اخیر او که منجر به پاکسازی شمال غربی لیبی شده، ترجیح داده‌اند پرونده را به مصر واگذار کنند./فارس

ارسال نظر