مخالفت آمریکا با تنش‌های نظامی در لیبی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

مخالفت آمریکا با تنش‌های نظامی در لیبی

شورای امنیت ملی آمریکا در پیامی توییتری ضمن حمایت از طرح قاهره برای لیبی در خصوص تشدید تنش‌های نظامی در این کشور در شمال آفریقا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای امنیت ملی آمریکا امروز (دوشنبه) در حساب رسمی توییتری خود اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا مخالف  تنش‌های نظامی در لیبی و آتش‌‌بس و مذاکره طرفین با یکدیگر است.

 

وبگاه «ایجپت تودی» در این خصوص گزارش کرد، انتشار این پیام توییتری درست یک روز بعد از آن مطرح شد که عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر بعد از ارائه طرح ابتکار عمل خود در لیبی، این بار دولت وفاق ملی این کشور را تهدید کرد و گفت که کشورش به نیروهای این دولت اجازه نخواهد داد بیش از این به سمت شرق حرکت کنند.

 

عبدالفتاح السیسی در مورد احتمال عملیات برون‌مرزی این کشور در لیبی نیز گفت که هرگونه دخالت مستقیم مصر در لیبی حمایت بین‌المللی را در پی خواهد داشت.

 

شورای امنیت ملی آمریکا تأکید کرد: «ایالات متحده آمریکا شدیداً مخالف تنش‌های نظامی در لیبی است. ما همه طرفین را ترغیب می‌کنیم تا به آتش‌بس متعهد باشند و خیلی فوری مذاکرات را از سربگیرند. ما باید باید به پیشرفت‌هایی که از طریق مذاکرات ۵+۵ سازمازمان ملل، ابتکارعمل قاهره و فرایند برلین حاصل شده، تکیه کنیم».

 

حمایت‌‌های نظامی و سیاسی ترکیه از دولت وفاق ملی لیبی این اواخر باعث پیشروی ارتش تحت امر این دولت در برابر ارتش حفتر شده است. کشورهای عربی امارات و عربستان سعودی که پیشتر پرونده حمایت از حفتر را در دست داشتند، با شکست‌های متوالی اخیر او که منجر به پاکسازی شمال غربی لیبی شده، ترجیح داده‌اند پرونده را به مصر واگذار کنند./فارس

ارسال نظر