نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

برخی دستگاه‌ها حقوق کارکنان و بازنشستگان خود را یکشنبه دریافت کرده‌اند

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: صندوق‌های بازنشستگی، استان‌ها و برخی از وزارت خانه‌ها حقوق کارکنان و بازنشستگان خود را روز یکشنبه دریافت کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 13
کد خبر: ۴۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: صندوق‌های بازنشستگی، استان‌ها و برخی از وزارت خانه‌ها حقوق کارکنان و بازنشستگان خود را روز یکشنبه دریافت کرده اند.

وی افزود: هر دستگاهی که پیگیری کرد پول خود را دریافت کرده و بقیه هم در خزانه آماده پرداخت است.

نوبخت ادامه داد: توجیه هیچ دستگاهی برای نگرفتن حقوق قابل قبول نیست و قصور متوجه همکاران در ستاد دستگاه ها است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به موضوع یارانه‌ها، تصریح کرد: یک پرداخت یارانه دیگر هم داریم که تلاش می کنیم آن را زودتر پرداخت می کنیم.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون دستور رهبری برای بازنگری در ساختار بودجه ریزی کشور، گفت: بنا به نظر رهبری بود که فرموده بودند اگر بتوانید هزینه ها را کم کنید، سازمان برنامه و بودجه به دولت اعلام کرده که آماده هستیم برنامه اصلاحی بودجه را تحت عنوان ویرایش دوم بودجه در هیات دولت مطرح کنیم.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر