موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

کرونا در کدام مناطق پایتخت بیشتر است؟

کرونا در کدام مناطق پایتخت بیشتر است؟ فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با بیان اینکه مناطق ۴،۱۴، ۲ و ۵ بالاترین آمار شیوع کرونا را به خود اختصاص داده است، گفت: پیش بینی‌ها مبنی بر این است که حدود ۲۰ درصد مردم تهران تاکنون به کرونا مبتلا شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۱۲

به زارش راهبرد معاصر،  علیرضا زالی، فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در تهران، ضرورت برنامه ریزی مسنجم تر را با هدف کنترل شیوع اپیدمی خواستار شد.

 

وی از رشد پاندمی کووید ۱۹ با شیبی ملایم در تهران خبر داد و افزود: ماهیت سینوسی و پیچیده این ویروس فرازو فرودهایی را در زمینه آماری ایجاد می‌کند که باید بررسی و مورد توجه قرار گیرد. به طور مثال پایین ترین عدد مولد و پایه ابتلا و مراجعان کرونا در تهران مربوط به ۱۱ فروردین و بالاترین نرخ مربوط به ۱۹ اسفند است که باید علل آن مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.

 

به گفته فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران بالاترین میزان شیوع ویروس کووید ۱۹ مربوط به پرجمعیت ترین مناطق تهران است.

 

وی افزود: منطقه ۴، ۱۴، ۲ و ۵ به ترتیب پرجمعیت ترین مناطق تهران و به لحاظ شیوع بالاترین آمار شیوع کرونا را به خود اختصاص داده است.

 

زالی گفت: شاخص‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در میزان شیوع کرونا در مناطق مختلف تاثیر گذار است.

 

وی با اشاره به اینکه سن بالا یکی از مهمترین فاکتورهای خطر درابتلا و عوارض ناشی از کرونا محسوب می‌شود، رعایت پروتکل‌های بهداشتی را با شدت بیشتری در این گروه سنی بیش از پیش خواستار شد.

 

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران هشدار داد: الگوی فعلی کرونا در جهان با وضعیت متفاوت تری نسبت به گذشته روبروست.

 

زالی با بیان اینکه شیب ملایم افزایشی مبتلایان به کرونا در تهران می‌تواند شرایط را بسیار شکننده کند، توضیح داد: در برخی استانها کرونا در حال عبور از پیک است و در بعضی نقاط دروضعیت هشدار بسر می‌بریم؛ بنابراین شرایط متفاوت اپیدمی و ناهمگونی عجیب پراکندگی این ویروس نیازمند بازنگری در نحوه مدیریت بیماری، اعمال برخی محدودیت‌ها و ایجاد سازو کارهایی برای مقابله به هنگام و منطقی با هدف کاهش بار بیماری را نیازمند است.

 

وی تاکید کرد: مطلقا عبور استان و یا منطقه‌ای از پیک کرونا به معنای گارانتی و یا مصونیت از بیماری نیست؛ بنابراین تا زمانی که واکسن و درمان قطعی این بیماری در سطح گسترده توزیع نشود، تمامی گمانه زنی‌ها مبنی بر عاری شدن ویروس غلط است.

 

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: پیش بینی‌ها مبنی بر این اصل است که حدود ۲۰ درصد مردم تهران تاکنون به کرونا مبتلا شده‌اند و همچنان تعداد زیادی از مردم ایمنی لازم را برای مقابله با این ویروس کسب نکرده‌اند؛ بنابراین لازم است ملاحضات بهداشتی بیش از پیش رعایت شود.

 

زالی با اشاره به اینکه مسافرت رفتن به صورت قطعی آمار مبتلایان به کرونا را افزایش می‌دهد، بیشترین آمارهای سفرهای بین استانی را مربوط به شهروندان تهرانی عنوان کرد.

 

وی با بیان اینکه تراکم جمعیتی و تنوع مشاغل نحوه کنترل اپیدمی کووید ۱۹ را در کلانشهر تهران با چالش‌هایی روبرو کرده از تلاش‌های مجموعه بهداشتی در راستای ارائه خدمات بهداشتی قدردانی و بر ضرورت تامین نیروی انسانی و اعتبارات در این حوزه تاکید کرد.

 

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران آموزش رعایت پروتکل های بهداشتی و استمرار رعایت فاصله گذاری اجتماعی را راه حل مناسبی برای کاهش بار بیماری کرونا دانست و نسبت به کمرنگ شدن توجه به توصیه‌ها از سوی مردم ابراز نگرانی کرد.

 

زالی با اشاره به اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی تهران در مقایسه با سایر نقاط کشور از وضعیت استثنایی برخوردار است، طراحی راهکارهای اساسی برای مقابله با گسترش ایپدمی کرونا را در این حوزه خواستار شد.

 

وی یکی مهمترین رویکردها را برنامه ریزی مدون و منظم درمانی و بهداشتی در راستای ارائه خدمات با کیفیت تر به مردم ذکر کرد و گفت: تجمعات، تراکم جمعیت در بازاربزرگ تهران، بازگشایی تالارهای عروسی و عزا ومسافرت‌های بین شهری می‌توانند ساختارهای بهداشت و درمان را با چالش‌های اساسی روبرو کند.

 

وی در خاتمه افزایش خدمات سرپایی مراقبت ۱۶ و ۲۴ ساعته کرونا در تهران را خواستار شد.

 

در بخش دیگری از این نشست جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با اشاره به حرکات سینوسی ویروس کرونا در کلان شهر تهران، همکاری سازمان‌ها و ارگان های کشوری و لشکری را برای تامین تجهیزات و امکانات تا ریشه کنی کووید ۱۹ خواستار شد.

 

وی با تاکید بر ضرورت توجه بیش از پیش به نظام ارجاعات، گفت: کادر بهداشت و درمان باید گستره دسترسی مردم به خدمات را افزایش دهند.

 

کوهپایه زاده افزود: هدایت منابع به سمت ارتقا سلامت و افزایش ملاحظات بهداشتی می‌تواند راهکار اساسی برای مقابله با کرونا باشد.

 

همچنین عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ضرورت دورکاری کارکنان بخش دولتی، افزایش اختیارات دانشگاهها در امر آموزش و افزایش انگیزه کادر درمانی و بهداشتی تاکید کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار