سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

فراهم شدن مقدمات برگزاری انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم

فراهم شدن مقدمات برگزاری انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم دبیر ستاد انتخابات کشور از فراهم شدن مقدمات برگزاری انتخابات مرحله دوم یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، سیداسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات کشور، گفت: بیست و پنجمین جلسه ستاد انتخابات کشور با موضوع برنامه ریزی برای برگزاری انتخابات مرحله دوم برگزار شد.

 

وی افزود: در انتخابات ۲ اسفندماه سال گذشته، در ۱۱ حوزه انتخابیه «لنجان» و «سمیرم» در استان اصفهان، «میانه» در استان آذربایجان شرقی، «بیجار» در استان کردستان، «دهلران، دره شهر، آبدانان و بدره» در استان ایلام، «کرج، اشتهارد و فردیس» در استان البرز، «اهواز، باوی، حمیدیه و کارون» در استان خوزستان، «کرمانشاه» و «اسلام آباد غرب و دالاهو» در استان کرمانشاه، «زنجان و طارم» در استان زنجان و «کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان» در استان گلستان، نامزدها موفق به کسب حد نصاب لازم برای ورود به مجلس نشدند به همین جهت طبق قانون باید انتخابات مرحله دوم با شرکت نامزدهایی که بیشترین رای را به دست آورده‌اند برگزار شود.

 

مدیر کل انتخابات وزارت کشور گفت: بنابراین روز جمعه ۲۱ شهریور انتخابات مرحله دوم یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۹ استان برای ۱۱ حوزه انتخابیه شامل ۲۴ شهرستان ان‌شاءالله برگزار می‌شود.

 

موسوی با اشاره به تمهید مقدمات برگزاری انتخابات، افزود: همه اقلام و امکانات مورد نیاز تامین شده و در زمان مقتضی به استان‌ها تحویل خواهد شد. علاوه بر آن، مانند انتخابات سراسری، در انتخابات مرحله دوم نیز هیئت‌های اجرایی، نظارت و بازرسی فعالیت خواهند داشت و با بکارگیری نمایندگان فرماندار، اعضای شعب، بازرسان و ناظران، رای‌گیری از مردم آن حوزه‌های انتخابیه را انجام خواهیم داد.

 

وی در ادامه با اشاره به ماده ۹ قانون، اظهار داشت بر اساس این ماده، دو برابر نمایندگان مورد نیاز هر حوزه از بین کسانی که بیشترین آراء را در مرحله اول داشته‌اند در انتخابات مرحله دوم شرکت می‌کنند. با توجه به اینکه حوزه‌های انتخابیه یادشده هر کدام به یک نماینده نیاز دارند لذا ۲۲ نفر به مرحله دوم راه یافته‌اند تا رقابت کنند و در نتیجه ۱۱ نفر از بین آنان با رای اکثریت مردم انتخاب و به مجلس راه می‌یابند.

 

دبیر ستاد انتخابات کشور به کسانی که در مرحله دوم حق رای دارند اشاره و افزود کلیه رای دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه ای که در مرحله اول انتخابات رای داده‌اند شرکت خواهند کرد و کسانی که در مرحله اول در هیچ‌یک از حوزه‌های انتخابیه رای نداده باشند می‌توانند در مرحله دوم انتخابات شرکت کنند.

 

موسوی در خصوص الکترونیکی شدن انتخابات نیز، گفت: در ۲ اسفند سال گذشته، همه شعب اخذ رای را به دستگاه‌های احراز هویت الکترونیک تجهیز کردیم که دستاوردهای مهمی همچون استعلام آنلاین، پیشگیری از رای‌های تکراری، شناسنامه‌های جعلی، افراد فوت شده و … داشت.

 

وی تاکید کرد: برای مرحله دوم انتخابات در شهریورماه نیز کلیه دستگاه‌های احراز هویت و صندوقهای رای الکترونیکی را تامین کرده‌ایم و در صورت موافقت شورای نگهبان آمادگی داریم انتخابات تمام الکترونیک برگزار نماییم.

 

دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: ضمناً طبیعی است که در صورت استمرار شرایط موجود در خصوص شیوع بیماری کرونا، برگزاری انتخابات مرحله دوم، تابع تصمیم نهایی ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا خواهد بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار