ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است

هشدار انگلیس درباره برگزاری مراسم گرامیداشت برای شهید سلیمانی

انگلیس به یک موسسه بابت برگزاری گرامی‌داشت برای شهید سلیمانی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های انگلیسی به یک موسسه خیریه که اقدام به برگزاری مراسم یادبود برای سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرده بود هشدار داده‌اند. 

 

گزارش وبگاه صهیونیستی «جوئیش‌کرونیکل» حاکی است «مرکز اسلامی انگلستان» بعد از شهادت سردار سلیمانی طی عملیات تروریستی آمریکا، اقدام به برگزاری مراسمی برای گرامی‌داشت یاد ایشان کرده بود. 

 

یکی از سخنرانان این مراسم از سردار سلیمانی به عنوان «شهید کبیر» یاد کرده است. «سید هاشم موسوی»، مدیر این مجموعه در وب‌سایت  «مرکز اسلامی انگلستان» هم به تمجید از ایشان پرداخته است. 

 

کمیسیون امور خیریه دولت انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرده یک هشدار رسمی برای «مرکز اسلامی انگلستان» ارسال کرده است. 

 

در بیانیه این کمیته ادعا شده سخنران این مراسم به دلیل تمجید از سردار سلیمانی ممکن است مرتکب جرم شده است. همچنین از مرکز اسلامی انگلستان خواسته شده محتوای منتشر شده روی وب‌سایت این مرکز را مورد بازبینی قرار دهند. 

 

ارتش آمریکا بامداد ۱۳ دی‌ماه سال جاری طی یک عملیات تروریستی به دستور «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، سردار سلیمانی و شماری از همراهان ایشان از جمله «ابو مهدی المهندس»، نائب رئیس سازمان حشدالشعبی عراق را به شهادت رساند. 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار