پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

رایزنی ظریف و هایکو ماس در مونیخ

رایزنی ظریف و هایکو ماس در مونیخ وزرای خارجه ایران و آلمان در مونیخ اوضاع کنونی منطقه و آخرین تحولات مربوط به برجام را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 15
کد خبر: ۳۶۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که برای شرکت در پنجاه و ششمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان حضور دارد، امروز (شنبه) با «هایکو ماس» همتای آلمانی خود در حاشیه این نشست دیدار و گفتگو کرد.

 

در دیدار امروز ظریف و هایکو ماس اوضاع سیاسی و امنیتی منطقه، اشتباهات آمریکایی‌ها درباره منطقه غرب آسیا، تعهدات اروپا در قبال برجام، واقعیات رابطه اروپا و آمریکا و همچنین بررسی راه‌های تقویت اعتماد و همکاری بین ایران و اروپا مورد گفتگو و تبادل نظر دو وزیر خارجه قرار گرفت.

 

هایکو ماس ۱۶ دی ماه و پس از ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی با محمدجواد ظریف تلفنی گفتگو کرده بود.وزیر خارجه ایران در تماس تلفنی هایکو ماس، ضمن اعلام ناخرسندی ایران از موضع اخیر آنها در خصوص برجام، دولت آمریکا را مسئول هرگونه تنش و ناامنی در منطقه به ویژه پس از ترور سردار سلیمانی خوانده بود.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران که پنجشنبه شب 25 بهمن ماه برای شرکت در این نشست وارد مونیخ شد، دیروز و امروز (جمعه و شنبه) در حاشیه این نشست با برخی مقامات حاضر دیدار و گفتگو کرد. نخست‌وزیر و وزیر خارجه کانادا، وزرای خارجه اوکراین، عمان، چین، ژاپن، اسپانیا، کرواسی، فنلاند، جمهوری چک و واتیکان، گروه الدرز، گروه اقدام بحران، اعضای شورای روابط خارجی پارلمان اروپا و رئیس گروه مردم در پارلمان اروپایی از جمله کسانی بودند که ظریف در مدت حضورش در مونیخ با آنها دیدار و گفتگو کرد.

 

وزیر خارجه ایران همچنین در نشست وزرای خارجه کشورهای مرتبط با سقوط هواپیمای اوکراینی حضور یافت و ضمن تأکید بر پرهیز از سیاسی شدن قضیه، آمادگی تهران را برای همکاری با اوکراین به منظور انجام تحقیقات و حل و فصل حقوقی مسئله مجددا اعلام کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار