واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

برتری چین بر آمریکا در مبارزه با کرونا

از میان ۵۳ کشور شرکت‌کننده در یک نظرسنجی، تنها ۳ کشور معتقدند آمریکا نسبت به چین نقش مؤثرتری در مبارزه جهانی علیه ویروس کرونا ایفا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد چین توانسته است در افکار عمومی جهان، آمریکا را از نظر نحوه مقابله با ویروس کرونا شکست دهد.

 

به نوشته روزنامه «گاردین»، نظرسنجی انجام شده توسط شرکت‌ آلمانی «دالیا ریسرچ» و «اتحاد بنیاد دموکراسی‌ها» به ریاست «آندرس فوگ راسموسن» دبیرکل سابق ناتو نشان می‌دهد از بین ۵۳ کشور جهان تنها ۳ کشور (تایوان، کره‌جنوبی و آمریکا) باور دارند آمریکا در مبارزه با همه‌گیری جهانی ویروس کرونا عملکردی بهتر از چین داشته است.

 

همچنین تنها یک سوم کشورهای شرکت‌کننده در این نظرسنجی معتقدند دولت آمریکا در برابر شیوع ویروس کرونا در این کشور عملکرد خوبی داشته است و ۶۰ درصد دیگر معتقدند چینی‌ها عملکرد بهتری در کنترل ویروس کرونا در کشورشان داشته‌اند.

 

طبق نتایج این نظرسنجی، ۸۹ درصد از یونانی‌ها از عملکرد دولت خود در مهار ویروس کرونا راضی هستند که بالاترین رضایت را در میان کشورهای شرکت‌کننده به خود اختصاص داده است. همچنین ۸۷ درصد از تایوانی‌ها و ایرلندی‌ها و ۸۶ درصد از مردم کره جنوبی، استرالیا و دانمارک از عملکرد دولت خود در برابر شیوع ویروس کرونا رضایت داشته‌اند.

 

از سوی دیگر، مردم برزیل، فرانسه، ایتالیا، آمریکا و انگلیس کمترین میزان رضایت را از عملکرد دولت خود در برابر شیوع ویروس کرونا داشته‌اند.

 

همچنین نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد تنها یک سوم از اروپایی‌ها معتقدند آمریکا تأثیر مثبتی بر دموکراسی در جهان دارد و نیمی از آن‌ها معتقدند این تأثیر، منفی است.

 

طبق این نظرسنجی، جنگ اقتصادی تمام عیار آمریکا علیه شرکت‌های چینی نظیر «هوآوی» موجب شده احساسات ضد آمریکایی در میان چینی‌ها قوت گیرد. ۶۴ درصد از مردم چین معتقدند آمریکا بر دموکراسی جهانی تأثیر منفی گذاشته است که این میزان نسبت به سال گذشته تقریباً دوبرابر شده است.

 

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه خواستار تشکیل یک «دستور کار مثبت و عظیم در روابط اتحادیه اروپا-چین» شد.

 

امروز (دوشنبه) «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در نشستی با سران اتحادیه اروپا قصد دارد بر چین و ادعای تکراری «عدم اطلاع‌رسانی صحیح» این کشور درخصوص ویروس کرونا تمرکز کند.

 

با این حال به گفته بورل، بروکسل در نزاع میان پکن-واشنگتن، دست به جانب‌داری نخواهد زد و اروپا مسیر خود را پیش خواهد گرفت./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار