رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

قانون «سزار» نشانه ناامیدی آمریکاست

قانون «سزار» نشانه ناامیدی آمریکاست سفیر سوریه در لبنان در سخنانی در واکنش به قانون تحریمی آمریکا علیه دمشق موسوم به «سزار» گفت: اعمال این قانون تحریمی علیه سوریه نشانگر ناامیدی آمریکا است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «علی عبدالکریم» سفیر سوریه در لبنان در سخنانی به تحریم های آمریکا علیه دمشق واکنش نشان داد.

 

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: در حال حاضر شاهد آن هستیم که هیبت ایالات متحده آمریکا فرو ریخته است. تحریم‌های موسوم به قانون سزار تنها نشانه ناامیدی واشنگتن است.

 

علی عبدالکریم اظهار داشت: سوریه می‌تواند به کمک دوستان خود از جمله لبنان تحریم‌های اعمالی ایالات متحده آمریکا را به فرصت تبدیل کند.

 

وی با اشاره به سخنان اخیر دبیرکل حزب الله لبنان مبنی بر لزوم برقراری روابط تجاری میان این کشور با کشورهای مختلف ازجمله عراق، سوریه و ایران، تصریح کرد: این سخنان سید حسن نصرالله برای لبنان نجات بخش است و مصداق بارز تبدیل تهدیدات به فرصت‌ها است.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار