روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

صدور فرمان حبس ۱۰ ساله معترضان آمریکا

رئیس جمهور آمریکا در پیامی اعلام کرد که دستور ۱۰ سال حبس را برای معترضان آمریکایی صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امروز سه‌شنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد: به دولت فدرال اجازه داده‌ام هر شخصی که هر بنای تاریخی، مجسمه و یا این‌چنین دارایی‌هایی را در آمریکا تخریب و یا مخدوش کند، مطابق قانونِ حفظ یادبود کهنه‌سربازان و یا دیگر قوانینی که ممکن است شامل آن شود، به حداکثر ۱۰ سال حبس محکوم شود.

 

رئیس جمهور آمریکا در ادامه بدون اشاره به اعتراضات به حق معترضان آمریکائی در این خصوص نوشت: این اقدام به زودی اجرایی می‌شود اما ممکن است برای تخریب و آسیب‌هایی که پیشتر صورت گرفته نیز اجرا شود. استثنایی وجود ندارد!

 

این در حالیست که مردم آمریکا در تظاهرات‌های خود علیه نژادپرستیِ سازمان یافته در آمریکا مجسمه‌های شخصیت‌های نماد دوران برده‌داری را سرنگون کرده بودند.

 

منبع:مهر

ارسال نظر