کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

ترامپ: تنها برای خروج مسالمت‌آمیز از قدرت با مادورو دیدار می‌کنم

رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر در تشریح مصاحبه اخیر خود با یک پایگاه خبری گفت که تنها برای خروج مسالمت‌آمیز رئیس جمهور ونزوئلا از قدرت با وی دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر به توضیح مصاحبه اخیر خود با پایگاه خبری «آکسیوس» درباره دیدار با «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا پرداخت.

 

وی در این پیام توئیتری نوشت: «بر خلاف چپ رادیکال، من همیشه مقابل سوسیالیسم و در کنار مردم ونزوئلا ایستاده‌ام. دولت من همیشه کنار آزادی و مقابل رژیم سرکوبگر مادورو قرار گرفته است.»

 

رئیس جمهور آمریکا در ادامه این پیام توئیتری نوشت: «با مادورو تنها برای بحث یک چیز دیدار خواهم کرد: خروج مسالمت‌آمیز از قدرت.»

 

ترامپ بامداد امروز در مصاحبه خود با پایگاه آکسیوس در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیدارش با مادورو گفت: «من درباره آن فکر می‌کنم... مادورو هم دوست دارد دیدار کنیم. من هرگز با دیدارها مخالفتی ندارم، و به ندرت مخالفت می‌کنم.»

 

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد، «من همیشه گفته‌ام که با دیدار و ملاقات شما چیزی از دست نمی‌دهید.»

 

آکسیوس در ادامه نوشت، ترامپ همچنین گفت که اعتماد زیادی به «خوان گوایدو» (رهبر مخالفان و رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا) ندارم، کسی که در به دست گرفتن حکومت ونزوئلا در بهترین شرایط حمایتی آمریکا و دهها کشور دیگر شکست خورد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار