دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم

روایت متفاوت رسانه آمریکایی از نحوه مرگ قاضی منصوری

گزارش یک رسانه آمریکایی از متن بیانیه دفتر دادستانی رومانی درباره مرگ غلامرضا منصوری با گزارش رسانه رومانیایی از آن تفاوت دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه آمریکایی روایت متفاوتی از بیانیه دفتر دادستانی رومانی درباره نحوه مرگ «غلامرضا منصوری»، قاضی فراری ایرانی ارائه کرده است.

 

بخش انگلیسی «رادیو فردا» نوشته دادستان‌های رومانیایی روز سه‌شنبه اعلام کرده‌اند کالبدشکافی انجام‌شده روی بدن قاضی فراری ایرانی نشان می‌دهد ایشان احتمالاً از ارتفاع در هتل محل اقامتش در بخارست جانش را از دست داده است. 

 

طبق گزارش رادیو فردا از این بیانیه، آقای منصوری در اثر برخورد به سطح سخت بعد از سقوط از بلندی دچار جراحت‌های شدید شده‌اند و امکان احیای قلبی-ریوی برای ایشان وجود نداشته است. 

 

در این گزارش ادعا شده کارکنان هتل هم صدای برخورد چیزی به سطح زمین را شنیده‌اند. 

 

قاضی مسئول این پرونده اجازه بررسی نوارهای ویدئویی ضبط‌شده از دوربین‌های نصب‌شده در هتل را صادر و از پرسنل هتل بازجویی کرده است. 

 

 منابع نزدیک به تحقیقات بر روی این پرونده به رادیوآزاد اروپا گفته‌اند که چند سند به زبان فارسی، چندین گوشی همراه و کارت بانکی از چمدان آقای منصوری کشف شده است. پلیس در حال انجام آزمایش‌های سم‌شناسی روی خون فرد متوفی است. 

 

رادیو فردا نوشته پلیس احتمال قتل را رد نکرده اما احتمال خودکشی هنوز فرضیه اصلی درباره مرگ قاضی منصوری به شمار می‌رود. 

 

ساعاتی قبل‌تر یک رسانه رومانیایی مدعی شده بود دادستان‌ها در این کشور گفته‌اند کالبدشکافی جسد «غلامرضا منصوری» نشان می‌دهد که مرگ او با خشونت اتفاق افتاده است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: غلامرضا منصوری
ارسال نظر
آخرین اخبار