ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش مردم تل آویو به طرح الحاق کرانه باختری

واکنش مردم تل آویو به طرح الحاق کرانه باختری چند هزار نفر از ساکنان تل‌آویو مجدداً برای اعتراض به طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال سی درصدی کرانه باختری، در میدان رابین تجمع کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ با نزدیک شدن به تاریخ اعلامی رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح اشغال بخش‌های بزرگی از کرانه باختری (یکم جولای)، هزاران نفر از ساکنان تل‌آویو برای چندمین بار در ماه اخیر علیه این طرح تظاهرات کردند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، حدود دو هزار و پانصد نفر از ساکنان تل‌آویو شامگاه سه‌شنبه (به وقت محلی) برای اعتراض به طرح اشغال سی درصدی کرانه باختری، در میدان رابین تجمع کرده و علیه کابینه رژیم صهیونیستی شعار دادند.

 

بر این اساس، به دلیل خطر ابتلا به ویروس کرونا و دستورالعمل‌های بهداشتی، تظاهرات‌کنندگان ضمن استفاده از ماسک، با فاصله دو متری و در صف‌های سازمان‌دهی شده علیه تصمیم «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای اشغال اعتراض کردند.

 

«عاموس یادلین» رئیس پیشین بخش اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی به عنوان سخنران در این مراسم، درباره خطرات امنیتی طرح اشغال هشدار داد: «اسرائیل در مسیر یک دولتی قرار دارد... تنها نقشه‌ای که تا کنون درباره الحاق دیده‌ایم، نقشه‌ای مفهومی است که بخشی از طرح ترامپ است».

 

به نوشته جروزالم‌پست، وی با بیان اینکه طرح آمریکایی موسوم به «معامله قرن» بر مبنای راهکار دو دولتی است نه اینکه بهانه‌ای برای اشغال یکجانبه باشد، گفت: «به شما اطمینان می‌دهم، الحاق یکجانبه سی درصد از یهودا و سامریه (کرانه باختری) هیچ مزیت استراتژیک در پی ندارد».

 

این سیاستمدار صهیونیست سپس تاکید کرد: «[طرح اشغال] خطرات امنیتی شدید، فشارهای بین‌المللی و شکست مشروعیت را در پی دارد. الحاق به توافق صلح و همکاری‌های امنیتی با اردن و تشکیلات خودگردان صدمه می‌زند و همزمان نیروهای نظامی حیاتی در جبهه شمالی تقابل با حزب‌الله و ایران را [به شرق] می‌کشاند».

 

یادلین در ادامه هشدارهای خود افزود: «هیچ کشوری در جهان به غیر از آمریکای ترامپ از این نسخه از معامله [قرن] حمایت نمی‌کند. [چه خواهد شد] اگر ۵ ماه دیگر، دموکرات‌ها در انتخابات [ریاست‌جمهوری] پیروز شوند و ما حمایت آنها از این اقدام را از دست بدهیم؟»

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت ترامپ، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

 

هفته پیش نیز عده‌ای از ساکنان تل‌آویو با حضور در میدان مرکزی و چهارراه اصلی تل‌آویو، ضمن اعتراض به طرح اشغال، مانع حرکت خودروها شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار