سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

گوش‌درد و گلودرد شدید از علایم کرونا است؟

بیش از چهار یا پنج روز طول کشیدن گلودرد یا گوش‌درد شدید یک طرفه که با عفونت و التهاب در حلق همراه نباشد می‌تواند از علایم کرونا باشد. یک متخصص گوش ، حلق و بینی گفت: طبق مشاهدات بالینی، علامت جدیدی به صورت گلودرد و گوش‌درد شدید یک‌طرفه در بیماران مشکوک به کرونا مشاهده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، بیش از چهار یا پنج روز طول کشیدن گلودرد یا گوش‌درد شدید یک طرفه که با عفونت و التهاب در حلق همراه نباشد می‌تواند از علایم کرونا باشد. یک متخصص گوش ، حلق و بینی گفت: طبق مشاهدات بالینی، علامت جدیدی به صورت گلودرد و گوش‌درد شدید یک‌طرفه در بیماران مشکوک به کرونا مشاهده شده است.

دکتر کامران خداکرمی اظهار کرد: از اوایل اردیبهشت‌ ماه، طبق مشاهدات بالینی تعدادی از متخصصان گوش ، حلق و بینی که در گروه‌های علمی مطرح شد، علامت جدیدی به صورت گلودرد و گوش‌درد شدید یک‌طرفه در بیماران مشکوک به کرونا مشاهده شده است. وی افزود: این علایم که گاهی با سردرد بسیارشدید یا سایر علایم کرونا همراه بوده است، در غیاب مشکلاتی نظیر ریفلاکس اسید معده و زخم‌های دهانی مشاهده شده است؛ در معاینه این افراد هیچ اثری از قرمزی و التهاب در ناحیه حلق مشاهده نشده است.

خداکرمی ادامه داد: در بیش از نیمی از این بیماران، تست کرونا مثبت بوده است و همچنین در تعدادی از این افراد، سایر علایم کرونا نظیر بدن‌درد، سردرد، علایم گوارشی و علایم عصبی وجود داشته است.وی اضافه کرد: علامت بالینی دیگری که در این ایام مشاهده می‌شود ، وجود التهاب دردناک غده تیرویید در برخی افراد است. با توجه به این که تیروییدیت در این فصل شایع نیست و بیماران بررسی شده نیز از لحاظ سن و جنسیت مستعد ابتلا به تیروییدیت نبوده‌اند می‌توان آن را از علایم احتمالی کرونا برشمرد.

این متخصص گوش ، حلق و بینی تصریح کرد: اگر کسی به گلودرد و گوش درد شدید یک طرفه‌ای مبتلا شد که بیش از چهار یا پنج روز طول کشید و علل دیگری مانند ریفلاکس اسید معده، عفونت‌های ویروسی منتشر درحلق، زخم انتهای حلق یا زبان، درد و التهاب دندان های انتهایی یا مفصل فک و... هم برای آن وجود نداشت می‌توان به ابتلا به کرونا شک کرد. این افراد باید از ماسک استفاده و از تماس با دیگران خودداری کنند و با مراجعه به پزشک تحت درمان قرار بگیرند./ تابناک

ارسال نظر
آخرین اخبار