پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

ثبت‌نام کلاس دهمی‌ها در مدارس شاهد از فردا آغاز می شود

طبق برنامه زمان‌بندی ثبت‌نام دانش آموزان در مدارس شاهد، پیش ثبت‌نام کلاس دهمی‌ها از فردا، پنج‌شنبه، پنجم تیرماه شروع می‌شود و تا بیست و یکم همین ماه ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و سایر افراد متقاضی ثبت نام در مدارس شاهد می‌توانند از طریق سامانه "سجا" به نشانی saja.medu.ir طبق برنامه زمابندی اعلام شده برای ثبت نام اقدام کنند.

بر این اساس، مهلت ثبت نام ورودی مدارس شاهد در پایه اول ابتدایی از اول تا هفدهم خرداد ماه انجام شد. همچنین ثبت نام دانش آموزان پایه هفتم از یکم آغاز شده و تا ۱۴ تیر ماه ادامه دارد. ثبت نام اینترنتی پایه دهم نیز از پنجم تا ۲۱ تیر خواهد بود.

 

ثبت‌نام کلاس دهمی‌ها در مدارس شاهد از فردا آغاز می شود

 

به گفته رزاقی، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش، با توجه به تسهیلاتی که در جهت رفاه حال خانواده‌ها در امر ثبت نام فرزندان از سوی اداره کل شاهد در سالهای اخیر به ویژه با توجه به شیوع ویروس کرونا در نظر گرفته شده؛ خانواده‌ها می توانند با ورود به سامانه سجا به نشانی saja.medu.ir نسبت به پیش ثبت نام فرزندان خود در پایه‌های اول ابتدایی، پایه هفتم و دهم، اقدام کنند.

بدیهی است پس از اتمام مهلت مقرر دانش‌آموزانی که امتیاز لازم را کسب کرده‌اند با اطلاع رسانی که از طریق مدرسه صورت خواهد گرفت برای ارائه مدارک و تکمیل مراحل ثبت نام به مدرسه مراجعه خواهند کرد.

وی ادامه داد: امیدواریم مدیران و همچنین خانواده‌های گرامی با رعایت حداکثری موارد بهداشتی جهت پیشگیری از گسترش بیماری کرونا بتوانند در کمال آرامش ثبت نام دانش آموزان را طبق روال سال‌های گذشته در زمان‌های مقرر به انجام برسانند.

کمک سرانه مشارکت دانش آموزان غیرشاهد در دوره ابتدایی حداقل ۴۵۰ و حداکثر ۸۵۰ هزار تومان، در دوره متوسطه اول حداقل ۵۳۰ و حداکثر یک میلیون تومان و در دوره متوسطه دوم حداقل ۶۴۰ و حداکثر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.

کمک سرانه مشارکت دانش آموزان شاهد نیز به این ترتیب است: وجوه حاصل از ارائه خدمات آموزشی و پرورشی فوق برنامه دانش آموزان شاهد (فرزند شهید و جانباز ۷۰ درصد و بالاتر) مطابق با ارقام مندرج در جدول ذیل، از محل اعتبارات بنیاد شهید و امور ایثارگران تأمین و پرداخت می‌شود. بر این اساس کمک سرانه دوره ابتدایی ۴۵۰ هزار تومان، متوسطه اول ۵۲۰ هزار تومان و متوسطه دوم ۶۵۰ هزار تومان است.

وجوه فوق برنامه فرزندان آزادگان و جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد معادل ۷۵ درصد ارقام تعیین شده برای دانش‌آموزان شاهد، توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران و مابقی آن به عنوان سهم مشارکت توسط اولیای آنها پرداخت می‌شود./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار