ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت

آغاز نخستین نشست شورای امنیت برای بررسی قطعنامه پیشنهادی آمریکا ضد ایران

نخستین نشست شورای امنیت برای بررسی قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه ایران که در آن از شورای امنیت خواسته شده است که تحریم‌های تسلیحاتی ضد ایران را به مدت نامحدودی تمدید کند، از دقایقی پیش آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، اولین نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی و مشاوره درباره قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه ایران از بعد از ظهر امروز چهارشنبه به وقت نیویورک آغاز شده است.

 

آمریکا در حالی این قطعنامه را علیه ایران به شورای امنیت پیشنهاد کرده است که چین و روسیه به‌عنوان دو عضو دائم شورای امنیت مخالفت خود را با این قطعنامه ابراز داشته‌اند و با توجه به اینکه اعضای دائم شورای امنیت (شامل آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس) دارای حق وتو هستند، مخالفت آنها با هر قطعنامه‌ای به معنای ناکام ماندن آن خواهد بود.

 

ساعتی پیش «برایان هوک» مسئول گروه ویژه اقدام علیه ایران در وزارت امور خارجه آمریکا در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری رویترز دو کشور چین و روسیه را به حمایت از قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد فرا خواند.

 

این دیپلمات آمریکایی مدعی شد: «تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران یک اقدام درست و ضروری است و همه اعضای شورای امنیت، خواه علناً بیان کنند یا نکنند، این را می‌دانند.»

 

اواسط خردادماه سال جاری «کلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد روز اعلام کرد که پیش نویس قطعنامه‌ای را که خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران است را میان اعضای شورای امنیت از جمله روسیه توزیع کرده است.

 

نماینده آمریکا گفت که او می‌خواهد ابتدا با سفرای کشورها صحبت کرده تا اطمینان حاصل کند که همه می‌دانند که شورای امنیت سازمان ملل اجازه نخواهد داد این ممنوعیت‌ها در ماه اکتبر به پایان برسند.

 

برای تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل متحد باید دست‌کم 9 کشور عضو شورای امنیت با آن موافقت کنند و در عین حال قطعنامه از سوی هیچ‌یک از اعضای دائم شورای امنیت (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس و فرانسه) وتو نشود.

 

روز سه‌شنبه چند دیپلمات غربی در مصاحبه با نشریه آمریکایی فارن پالیسی اعلام کردند که قطعنامه پیشنهادی آمریکا -که از امروز چهارشنبه بررسی و بحث درباره آن در شورای امنیت آغاز می‌شود- برخلاف تبلیغات دولت ترامپ از حمایت کافی در شورای امنیت برخوردار نیست و احتمالاً این قطعنامه حتی بدون در نظر گرفتن وتوی آن از سوی روسیه و چین، به تصویب نخواهد رسید.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار