سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ادامه تلاش های آمریکا برای متقاعد کردن شورای امنیت جهت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

ادامه تلاش های آمریکا برای متقاعد کردن شورای امنیت جهت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ۲ دیپلمات آمریکایی با ارائه توضیحاتی به اعضای شورای امنیت سازمان ملل تلاش کردند این شورا را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران متقاعد کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۰۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 25
کد خبر: ۴۷۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «کلی کرفت»، نماینده آمریکا در سازمان ملل و «برایان هوک»، نماینده آمریکا در امور ایران در خصوص قطعنامه پیشنهادی واشنگتن برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران توضیحاتی را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه کردند.

 

وبگاه رسمی وزارت امور خارجه آمریکا بامداد پنجشنبه به وقت تهران ضمن مخابره این خبر نوشت: محدودیت‌های تسلیحاتی ایران ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد هجدهم اکتبر (۲۷ مهرماه) به پایان می‌رسند.

 

برایان هوک با اشاره به اینکه محدودیت‌های تسلیحاتی علیه ایران از سال ۲۰۰۷ حفظ شده است ادعا کرد که شورای امنیت باید در خصوص نگرانی درباره انتقال سلاح توسط ایران متحد باشد.

 

وی همچنین در ادامه اتهام‌زنی‌های همیشگی مقامات آمریکایی علیه تهران، ایران را به نقش داشتن در حمله به تاسیسات نفتی عربستان سعودی متهم کرد.

 

«مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا نیز روز چهارشنبه ابراز امیدواری کرد کشورهای دنیا ضرورت تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را درک کنند. 

 

این در حالی‌ست که منابع دیپلماتیک به مجله «فارین‌ پالیسی» گفته‌اند این قطعنامه از شانس اندکی برای تصویب در میان ۱۵ عضو شورای امنیت برخوردار است. 

 

یک دیپلمات غربی به این نشریه گفت که این قطعنامه ممکن است حتی در کسب ۹ رأی لازم برای وادار کردن روسیه یا چین به استفاده از حق وتو هم ناکام بماند. 

 

قطعنامه پیشنهادی آمریکا خواستار منع فروش، عرضه یا انتقال سلاح یا اقلام مرتبط از سوی ایران است. این قطعنامه همچنین کشورها را از فروش، عرضه، یا انتقال سلاح یا اقلام مرتبط به ایران، مگر در صورت موافقت کمیته‌ای در شورای امنیت منع می‌کند. 

 

یک قطعنامه برای تصویب در شورای امنیت نیازمند موافقت دست‌کم ۹ عضو، بدون وتو از سوی هر یک از ۵ عضو دائم شورای امنیت (آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس) است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار