جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

رد اظهارات معاون وزیر خارجه آمریکا توسط سفارت چین

رد اظهارات معاون وزیر خارجه آمریکا توسط سفارت چین سفارت چین در لبنان در واکنش به اظهارات معاون وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد، پکن در همکاری مالی با کشور‌های در حال توسعه به حاکمیت همه آن‌ها و قواعد بین‌المللی احترام می‌گذارد و هیچ شرط سیاسی برای ارائه وام قائل نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 25
کد خبر: ۴۷۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، اظهارات «دیوید شنکر» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک که چرخش لبنان به سوی شرق را «شوکه کننده» خواند و اتهاماتی به چین وارد کرد، واکنش پکن را به دنبال داشت.

 

بر اساس گزارش وبگاه «العهد»،  سفارت چین در لبنان در واکنش به این اظهارات، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: دیدیم که اخیرا دیوید شنکر درباره چندین مسأله از جمله همکاری میان چین و لبنان و دیگر کشورها اتهامات باطلی علیه چین مطرح کرده است.

 

این سفارتخانه اعلام کرد، چین و لبنان مدتی طولانی است که بر اساس مساوات و منافع متقابل به همکاری عملی روی آورده‌اند و دولت‌های متوالی در لبنان مواضع مثبتی در همکاری با چین داشته‌اند.

 

سفارت چین ادامه داد، در سال‌های اخیر طرف چینی آنچه که در وسعش بوده به لبنان کمک کرده که شامل کمک انسانی و اجرای پروژه‌های دیگر با همکاری یونیسف و برنامه جهانی غذا بوده است.

 

در این بیانیه تأکید شده، از زمان شیوع بیماری کرونا در لبنان، چین کمک‌های پزشکی نیز به لبنان داشته که شامل بیش از یک میلیون و ۲۰ هزار ماسک، ۲۰ هزار گان، سه هزار تست پی‌سی‌آر، سه هزار عینک مخصوص و بیش از ده هزار تب سنج بوده است، علاوه اینکه ۵۰ میلیون دلار به سازمان بهداشت جهان برای حمایت از تلاش‌های جهانی جهت مقابله با کرونا داده است.

 

چین تأکید کرد که در همکاری مالی با کشورهای در حال توسعه به حاکمیت همه آنها و نیز قواعد بین‌المللی احترام می‌گذارد و هیچ شرط سیاسی برای وام‌هایی که می‌دهد، قائل نمی‌شود.

 

شنکر معاون وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه اخیر خود مدعی شده بود: بیایید به عنوان یک مثال، نگاهی به جیبوتی بیاندازیم. چین چیزی جز تله و وام‌های بالا و قراردادهای غیرشفاف سرمایه‌گذاری، کاری نکرد و همه ما می‌بینیم که چین چگونه از هر کشوری که نتواند وام‌های خود را پرداخت کند، چه استفاده‌ای برای سیطره بر آن می‌کند. در برخی موارد حتی بنادری از آن کشور را به مدت 99 سال تحت اختیار خود می‌گیرد...این کشور در موضوع ویروس کرونا نیز در قبال جهانیان غیرشفاف عمل می‌کند..این چیزی است که چین ارائه می‌کند»./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار