گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دستگیری هشت تروریست خطرناک توسط حشد الشعبی

عضو ارشد الحشد الشعبی خبر داد که نیروهای این سازمان هشت نفر از خطرناک‌ترین تروریست‌های استان «صلاح الدین» را دستگیر کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، «صادق الحسینی» از اعضای ارشد الحشد الشعبی از دستگیری هشت تن از خطرناک‌ترین تروریست‌های استان «صلاح الدین» در شمال عراق خبر داد.

 

صادق الحسینی گفت که برخی گروه‌های رزمی الحشد الشعبی در یک عملیات ناگهانی با انتقال از استان «دیالی» به عمق «المطیبیجه» در مرزهای صلاح الدین موفق شدند با همکاری پلیس این استان هشت تن از تروریست‌هایی را دستگیر کنند که در فهرست دادگاه عراق جزو خطرناک‌ترین تروریست‌ها بودند.

 

الحسینی در ادامه توضیح داد که این عملیات به علت اینکه در مناطق بسیار صعب‌العبور انجام شد بسیار خطرناک بود بطوریکه در برخی جاده‌ها بمب‌ کار گذاشته شده بود.

 

عضو ارشد الحشد الشعبی با اشاره به اینکه در این عملیات هیچ یک از اعضای الحشد آسیبی ندیده، در خصوص تروریست‌ها گفت که آنها افرادی بسیار خطرناک هستند و در زنجیره‌ای از جنایت‌ها دست داشتند.

 

منطقه المطیبیجه به علت فعالیت‌ زیاد عناصر سازمان تروریستی داعش، جزو خطرناک‌ترین  مناطق منطقه حد فاصل میان استان‌های دیالی  و صلاح الدین در عراق است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار