به گزارش راهبرد معاصر؛ مهناز افشار در جدیدترین توئیت های خود پشت پرده برخی حاشیهسازی های خود در ماههای اخیر را افشا کرده است. و با حمله مهناز افشار به محسن تنابنده جنجال جدیدی به پا شده است.
مهناز افشار در جدیدترین توئیت خود علیه محسن تنابنده نوشته است: «محسن تنابنده، کاش بیای در مورد تنها شکایت خصوصی من که مربوط به طلبه آملی و موضوع صیغه شدن زنان ایرانی به حشد الشعبی هست، شفاف سازی کنی و کلا بگی چرا همیشه به فکر خودت بودی نه عوامل... شلوغکاری مشهد، موضوع اختتامیه جشنواره، اسکرین شات طلبه آملی که برای من فرستادی و ... بیا توضیح بده که چطور گودال من رو خالی تر کردی. بگو چطور خودتون منو حذف کردید...»
البته سیاهه اقدامات سیاسی و سیاه مهناز افشار محدود به همین چند موردی که در این توییتها اشاره کرده نیست. او حمایت از محکومان امنیتی تا آشوبهای خیابانی و اخیرا هم متهم کردن سپاه به هدف قراردادن عمدی هواپیمای اوکراینی را در کارنامه دارد.
شروع ماجرا برای حمله مهناز افشار به محسن تنابنده
ماجرا از پست اینستاگرامی محسن تنابنده آغاز شد. او در اینستاگرام خود نوشت: تیزرهای تبلیغاتی فیلم به دلیل حضور مهناز افشار پخش نمیشود و از تلویزیون انتقاد کرد؛ این در حالی است که تیزرهای تبلیغاتی فیلم، از تلویزیون پخش شد و اتفاقاً تصاویر مهناز افشار هم در آن وجود داشت؛ بنابراین بر خلاف گفته او، مشخص شد که مشکلی برای پخش تیزر «قسم» در تلویزیون وجود ندارد.
معمولاً اگر هنرمندی ممنوعالتصویر و نشان دادن چهرهاش در تیزر تبلیغاتی فیلمی ممنوع باشد، تلویزیون در این باره در رودربایستی نمیماند که مجبور شود دو نوع تیزر پخش کند؛ مانند مواردی که پیشتر درباره باران کوثری یا امیرمهدی ژوله اتفاق افتاده بود.
جنجال دیگر تنابنده به ارتباط تصویری زنده با مهناز افشار در زمان اکران «قسم» در مشهد بر میگردد. محسن تنابنده ابتدا اعلام کرده بود قرار است در این مراسم با مهناز افشار به صورت «زنده» ارتباط تصویری برقرار کنند و در ویدئویی که منتشر کرد نیز گفت، وزارت اطلاعات اجازه نداده ارتباط تصویری برقرار شود؛ اما بعدها در مصاحبهای گفت که یک ویدئوی «ضبطشده» در اختیار داشتهاند و از قبل تأیید آن ویدئو را هم گرفته بودند!
همچنین محسن تنابنده بدون اینکه مطمئن شود مشکل پخش ویدئو مربوط به وزارت اطلاعات بوده یا خیر، از این نهاد نام برد؛ اما در اظهارنظری دیگر صحبتهایش را تغییر داد و گفت: متوجه شده قصور از وزارت ارشاد بوده و ماجرا اصلاً ربطی به وزارت اطلاعات نداشته است!
درخواست مهناز افشار از قوه قضائیه
مهناز افشار در ادامه رشته توئیتهای خود گفته است: «از قوه قضاییه و مسئولان محترم مربوطه سوال دارم، در مورد اتهام نسبت داده شده به من اگر شریکی وجود داشته باشه آیا او هم مشمول اتفاقات مشابه، قضاوت و تاوان و احضاریه و ممنوعیت و حذف و ... میشه یا فقط مهناز افشار؟»
او معتقد است افراد دیگری در رفتنش از کشور مقصر هستند و قوه قضاییه باید به این قضیه رسیدگی کند.
انتقادات مهناز افشار
مهناز افشار بعد از رفتن از ایران انتقادات بسیاری به سینماگران داشت؛ از پگاه آهنگرانی، خانه سینما، فریدون جیرانی و فاطمه معتمدآریا گرفته تا داورانِ انجمن منتقدان؛ اما حالا در سلسله توییتیهای جدید خود به محسن تنابنده و الهام غفوری انتقاد کرده است.
ماجرای محسن تنابنده
اما ماجرای محسن تنابنده هر روز پیچیدهتر میشود. تنابنده که در سالهای اخیر با بودجه نهادهای انقلابی به کار فیلم و سریالسازی خود ادامه داده است، در فرصتهایی که به دست آورده، صراحتا در مقابل انقلاب و نظام ایستاده است.
تنابنده اخیرا و همزمان با برخی تجمعات خیابانی پس از سقوط هواپیمای اوکراینی و همراه با موج نافرمانی مدنی گروهی از سینماگران، اعلام کرد: «در پی توهینهایی که به رخشان بنی اعتماد و باران کوثری در تلویزیون رخ داد میخواهم اعلام میکنم که پس از پایان تصویربرداری «پایتخت ۶» دیگر هیچ همکاری با تلویزیون نخواهم داشت و دیگر هم در هیچ سریال تلویزیونی بازی نخواهم کرد و حتی به عنوان نویسنده هم با تلویزیون همکاری نخواهم کرد. هم اکنون هم چارهای جز ادامه تصویربرداری «پایتخت ۶» نداریم و گرنه میخواستم همین الان همکاری ام را با تلویزیون به اتمام برسانم»
تنابنده درحالی که پایتخت ۶ با سرمایهگذاری اول مارکت برای پخش در رسانه ملی به وی سپرده شده است و هم اکنون نیز در حال تولید آن است، همزمان تلویزیون را نیز تحریم میکند! حالا با افشاگری مهناز افشار، این گمانه تقویت میشود که سلبریتیهای سیاسی و پرحاشیه توسط گروه دیگری از سلبریتیهای در ظاهر کم حاشیه مدیریت می شوند. باید دید اتاق فرمان این گروه از سینماگران که حرکتهای اعتراضی علیه نظام و نهادهای قانونی را سازماندهی میکنند کجاست و چگونه زندگی کاری سلبریتیهای کمدانش اما شیفته دیدهشدن را پیش پای اهداف سیاسی خود، زنده به گور میکنند.
بیوگرافی مهناز افشار
مهناز افشار (زادهٔ ۲۱ خرداد ۱۳۵۶ در تهران) هنرپیشه سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران است. او بازیگری را با مجموعه تلویزیونی گمشده در سال ۱۳۷۷ آغاز کرد و پس از آن با بازی در فیلم سینمایی دوستان به کارگردانی علی شاهحاتمی به سینما نیز راه یافت. افشار در سال ۱۳۸۹ برای ایفای نقش در فیلم سعادتآباد، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از جشنواره فجر به دست آورد.
زندگی شخصی مهناز افشار
مهناز افشار دیپلم دبیرستان را در رشته تجربی گرفت و برای ادامه تحصیل به مدت چهار سال در یک مؤسسه غیرانتفاعی به تحصیل در رشته تدوین پرداخت. به دلیل گرایش مذهبی، خانواده او در آغاز، مخالف بازیگری او بودند. او در کلاسهای بازیگری حمید سمندریان تعلیم دید.[۲]
مهناز افشار در خرداد ۱۳۹۳ با یاسین رامین فرزند محمدعلی رامین معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره دوم ریاست جمهوری محمود احمدینژاد ازدواج کرد و خطبه عقد آنها توسط سید محمد خاتمی رئیسجمهور پیشین جمهوری اسلامی ایران خوانده شد. افشار و همسرش در اردیبهشت ۹۴ صاحب یک دختر شدند و نام او را "لیانا" گذاشتند.
حواشی مهناز افشار
جنجال واردات شیر خشک فاسد
در سال ۱۳۹۳ جمعیت هلال احمر ایران به دلیل تصاحب اموال آن سازمان و واردات شیر خشک فاسد از یاسین رامین، همسر مهناز افشار و فرزند محمدعلی رامین معاون وزیر دولت محمود احمدینژاد شکایت کرد.
در ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ یاسین رامین بازداشت شد. او به واردات شیر خشک فاسد از طرف شرکت رشد در آلمان متهم بود که با شکایت این سازمان، به دلیل عدم توانایی در پرداخت وثیقه ۲۹ میلیارد تومانی بازداشت شد. بعد از انتشار این اخبار مهناز افشار به دلیل این اقدام همسرش مورد انتقاد فراوان قرار گرفت و برخی نیز از کور شدن و مرگ نوزادان به دلیل استفاده از شیر خشک فاسد خبر دادند.[۱۶] افشار بعدها نسبت به این اتفاقات واکنش نشان داده و گفت:
«وارد کردن شیر خشک آلوده، جنایتی نیست که بتوان از کنار آن گذشت. من هیچ فراری از موضوعی که دربارهٔ همسرم مطرح میشود نکردهام. چون این که مطرح میکنند شیرخشک فاسد وارد کرده و باعث کشته شدن بچهها شده، جنایتی نیست که بتوان از کنار آن گذشت. همسر من هفت ماه بابت پروندهای که برایش تشکیل شده به زندان رفته و پرونده او هنوز باز است و با این فضاهایی که علیه او درست شده بعید نیست محکوم هم بشود ولی اجازه بدهید محکوم بشود، بعد ببینید به چه چیزی محکوم شده.»
افشار در آذر ماه ۹۷ اعلام کرد که همسرش از آنچه او «شایعه پراکنی» دربارهٔ پرونده شیر خشک و مهریه میلیاردی افشار میداند، از رسانهها شکایت میکند.
سرانجام در اردیبهشت ۱۳۹۸ یاسین رامین در دادگاه بدوی به رد مال بین ۱ تا ۲ میلیون یورو با ثبت شرکتی به نام رشد در آلمان و ۱۷ سال زندان (۷ سال زندان قطعی) محکوم شد.
بیوگرافی محسن تنابنده
محسن تنابنده در ۲۶ فروردین ۱۳۵۴ در تهران به دنیا آمد، وی فارغالتحصیل رشته بازیگری است. تنابنده بهطور حرفهای فعالیت بازیگری خود را در عرصه تئاتر در سال ۱۳۷۴ با بازی در نمایش بارعام و پس از آن نمایش جریان عصبی که هر دو اثر نوشته و کار حسن وارسته است آغاز کرد. پس از تجربه چند نمایش در عرصه حرفه ای، با بازی در فیلم دانههای ریز برف به کارگردانی علیرضا امینی در سال ۱۳۸۲ وارد سینما شد، البته او در طول دوران حرفهای خود همواره علاوه بر بازیگری به نویسندگی و بازیگردانی نیز مشغول بودهاست.
تنابنده در سال ۸۸ برای بازی در فیلمهای سنگ اول و هفت دقیقه تا پائیز و در سال ۹۵ برای بازی در فیلم فراری سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر دریافت کردهاست. او در سال ۸۶ برای بازی در فیلم استشهادی برای خدا برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد. تنابنده همچنین موفق به دریافت جوایز مختلفی از دیگر جشنوارههای داخلی و خارجی شدهاست.
بازی او در سریال پایتخت در نقش نقی معمولی در ذهنها ماندگار شد. او همچنین در سریال شاهگوش در سه نقش با گریمهای متفاوت ظاهر شد، از دیگر نقشهای عجیب او بازی در نقش یک پیرزن در سریال ابله است، تنابنده در فیلم محمد رسولالله نقش ساموئل یهودی را بازی کرده که بیشتر دیالوگها را با زبان عبری بیان میکند.
محسن تنابنده فعالیت خود در عرصه کارگردانی را با ساخت فیلم گینس در سال ۹۳ آغاز کرد. و سپس در دومین تجربه کارگردانی خود در سال ۹۷ فیلم قسم را ساخت.