به گزارش راهبرد معاصر، تصاویر لو رفته از شهرک سروستان معروف به باستی هیلز مشهد اولین بار بود که افکار عمومی را متوجه این شهرک کرد تا جایی ک دستور تخریب این شهرک صادر شد.
فرهاد روحبخش مدیر اجرایی مجموعه سروستان گفت: این محل که ۸ هکتار وسعت دارد از ۲۵ سال پیش توسط مالک آن قطعه بندی شده و به مالکان بعدی به فروش رسیده است.
او ادامه میدهد: ساخت ویلاها در بین درختان، طوری جانمایی شده است که به فضای سبز آنجا آسیبی نرسیده و قدمت درختان بیانگر سلامت محیط زیست آنجاست.
مدیر اجرایی مجموعه سروستان با بیان اینکه مجوزهای این املاک از ۱۲ سال پیش به این طرف صادر شده و چندین سال طول کشیده، که این امر فقط مربوط به سالهای اخیر نیست، گفت: پروانه ساخت بعضی قطعات از شهرداری صادر شده و این املاک اکنون پروانه پایان کار دارند.
روحبخش افزود: در سال ۹۰ حکم قلع و قمعی برای این مکان ۳۲ واحدی صادر شده بود که بعد از تبرئه از سوی دادگاه تجدید نظر در آن سال، اکنون هم پروانه ساخت شهرداری، هم ماده ۱۰۰ و هم پروانه پایان کار داریم و با وجود اینکه ۷ سال از پایان دادگاه قبلی گذشته است دوباره دادستانی به این مجموعه وارد شده که در این خصوص تقاضا داریم دادستان یا معاون ایشان برای بازدید از این محل تشریف بیاورند چرا که آنچه در گزارشها آمده با واقعیت بسیار متفاوت است.
محمدحسین درودی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی در خصوص آخرین وضعیت پرونده شهرک سروستان موسوم به باستی هیلز مشهد بیان کرد: در خصوص بخش اصلی پرونده کیفرخواست صادر شده و در دادگاه در حال رسیدگی قرار دارد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: قسمتی از این پرونده نیز در دادسرا تحت رسیدگی قرار دارد.
غلامعلی صادقی، رئیس کل دادگستری استان خراسانرضوی گفت: وضعیت پرونده معروف به باستی هیلز مشهد که دادگاه رأی بر تخریب ۱۸ قطعه آن داده بود، اجرا خواهد شد، در این مسیر تصمیم ما جدی اســت که حکم صادر شده اجرا شود.
رئیس کل دادگستری استان افزود: اگر مراحل رسیدگی به پرونده کمی طولانی شود مطمئن باشید رأی تخریب بناهای تغییر کاربری داده شده، اجرا خواهد شد. با رای یکی از شعبات دادگاه مشهد، بیش از ۱۸ قطعه از ویلاهایی که مجلل ساخته شده و در رسانهها به باستی هیلز مشهد معروف بود، تخریب خواهد شد.
در رای صادره اعلام شده است که بیش از ۱۸ قطعه باغ ویلای مورد تغییر کاربری قرار گرفته باید تخریب و به وضع سابق اعاده گردد. برای متخلف جریمهای حدود یک و نیم میلیارد تومانی هم در نظر گرفته شدهاست. البته طبق قانون این رای پس از صدور تا مدت زمان معین قابل تجدید نظر خواهیاست.