نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد

الحاق کرانه باختری بدون واکنش نخواهد بود

وزیر امور خارجه فرانسه باردیگر طرح الحاق کرانه باختری به دیگر مناطق تحت اداره تل آویو را خطرناک و بی ثبات کننده عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ژان ایو لودریان»، وزیر امور خارجه فرانسه باردیگر طرح الحاق کرانه باختری به دیگر مناطق تحت اداره تل آویو را خطرناک و بی ثبات کننده عنوان کرد.

 

به گفته وزیر امور خارجه فرانسه، اتحادیه اروپا خود را برای واکنش به این تصمیم اسرائیل آماده کرده است.

 

لودریان افزود: الحاق کرانه باختری، اقدامی خطرناک است که بدون واکنش باقی نمی‌ماند و بر روابط میان اتحادیه اروپا و کابینه اسرائیل تأثیرگذار خواهد بود.

 

وزیرخارجه فرانسه این را نیز افزوده است که واکنش به این اقدام، به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی است و پاریس نیز این اقدام را در زمان مناسب انجام خواهد داد.

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد به زودی بیش از ۳۰ درصد از مساحت کرانه باختری را به اراضی اشغالی خود، ملحق کند؛ اقدام تجاوزگرانه‌ای که مورد انتقاد شمار زیادی از کشورها قرار گرفته است.

 

در این طرح، رژیم صهیونیستی مجاز می‌شود تا شهرک‌های کرانه باختری و منطقه راهبردی دره اردن را به سرزمین‌های اشغالی الحاق کند.

 

برخی کشورهای اروپایی تهدید کردند که در صورت اجرای این تصمیم، اساس روابط خود با تل آویو را تغییر خواهند داد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار