دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

الحاق کرانه باختری بدون واکنش نخواهد بود

وزیر امور خارجه فرانسه باردیگر طرح الحاق کرانه باختری به دیگر مناطق تحت اداره تل آویو را خطرناک و بی ثبات کننده عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ژان ایو لودریان»، وزیر امور خارجه فرانسه باردیگر طرح الحاق کرانه باختری به دیگر مناطق تحت اداره تل آویو را خطرناک و بی ثبات کننده عنوان کرد.

 

به گفته وزیر امور خارجه فرانسه، اتحادیه اروپا خود را برای واکنش به این تصمیم اسرائیل آماده کرده است.

 

لودریان افزود: الحاق کرانه باختری، اقدامی خطرناک است که بدون واکنش باقی نمی‌ماند و بر روابط میان اتحادیه اروپا و کابینه اسرائیل تأثیرگذار خواهد بود.

 

وزیرخارجه فرانسه این را نیز افزوده است که واکنش به این اقدام، به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی است و پاریس نیز این اقدام را در زمان مناسب انجام خواهد داد.

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد به زودی بیش از ۳۰ درصد از مساحت کرانه باختری را به اراضی اشغالی خود، ملحق کند؛ اقدام تجاوزگرانه‌ای که مورد انتقاد شمار زیادی از کشورها قرار گرفته است.

 

در این طرح، رژیم صهیونیستی مجاز می‌شود تا شهرک‌های کرانه باختری و منطقه راهبردی دره اردن را به سرزمین‌های اشغالی الحاق کند.

 

برخی کشورهای اروپایی تهدید کردند که در صورت اجرای این تصمیم، اساس روابط خود با تل آویو را تغییر خواهند داد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار