توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بخش زیادی از توان عملیاتی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه از مدار خارج شد پاسخ حضرت آیت الله خامنه‌ای به نامه نوه سردار حاجی زاده رایزنی در خصوص لایحه اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری / سرانجام فاصله حقوق شاغلان و بازنشستگان رهبر معظم انقلاب: در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی ۲۰ ساله دشمن شکست خورد رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس

موافقت رهبر انقلاب با کمک ویژه مالیاتی به شرکت های تازه وارد بورس

رئیس جمهوری در نامه‌ای به وزیر اقتصاد از موافقت رهبر معظم انقلاب با کمک ویژه مالیاتی به شرکت‌هایی که امسال وارد بورس می‌شوند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، بازار بورس این روزها به عنوان یکی از پربازده‌ترین بازارهای ایران به شمار می‌رود و دولت در تلاش است با حمایت از این بازار، ‌رشد آن را ادامه‌دار کند.

 

در همین راستا عرضه‌های اولیه در دستور کار قرار گرفته است و سهام عدالت نیز بعد از آزاد سازی وارد سبد بورس افراد شده است.

 

در ادامه این حمایت‌ها نیز رئیس‌جمهوری بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی، در نامه‌ای به وزیر اقتصاد اعلام کرد که حمایت‌های ویژه مالیاتی از شرکت‌هایی که در سال جاری وارد بورس شوند، انجام خواهد شد.

 

در این نامه رئیس‌جمهوری تاکید کرده که این مصوبه به تایید رهبر معظم انقلاب نیز رسیده است.

 

رئیس جمهوری در این نامه با اشاره به اینکه بند ۲ مصوبات پنجاهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ سوم خرداد سال جاری که به تایید مقام معظم رهبری رسیده آن را برای اجرا به وزارت اقتصاد ابلاغ کرده است.

 

بر این اساس، در این نامه تاکید شده که به منظور تعمیق بازار سرمایه،‌ تشویق شرکت‌ها به عرضه سهام در بورس و افزایش شفافیت مالیاتی، در مورد شرکت‌هایی که با ارائه صورت‌های مالی و پرداخت مالیات متعلقه، ‌در سال ۹۹ وارد بازار بورس شوند، سازمان امور مالیاتی کشور پس از پذیرش آنها در بازار بورس، متعرض حساب ‌های سنوات گذشته آنها نخواهد شد.

 

این شرکت‌ها موظفند حداقل ۲۵ درصد سهام شرکت خود را به صورت شناور در بازار سرمایه عرضه کنند.

 

وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز موظف است گزارش اقدامات و پیشرفت کار را هر سه ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی ارائه نماید.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار