ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

موافقت رهبر انقلاب با کمک ویژه مالیاتی به شرکت های تازه وارد بورس

رئیس جمهوری در نامه‌ای به وزیر اقتصاد از موافقت رهبر معظم انقلاب با کمک ویژه مالیاتی به شرکت‌هایی که امسال وارد بورس می‌شوند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، بازار بورس این روزها به عنوان یکی از پربازده‌ترین بازارهای ایران به شمار می‌رود و دولت در تلاش است با حمایت از این بازار، ‌رشد آن را ادامه‌دار کند.

 

در همین راستا عرضه‌های اولیه در دستور کار قرار گرفته است و سهام عدالت نیز بعد از آزاد سازی وارد سبد بورس افراد شده است.

 

در ادامه این حمایت‌ها نیز رئیس‌جمهوری بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی، در نامه‌ای به وزیر اقتصاد اعلام کرد که حمایت‌های ویژه مالیاتی از شرکت‌هایی که در سال جاری وارد بورس شوند، انجام خواهد شد.

 

در این نامه رئیس‌جمهوری تاکید کرده که این مصوبه به تایید رهبر معظم انقلاب نیز رسیده است.

 

رئیس جمهوری در این نامه با اشاره به اینکه بند ۲ مصوبات پنجاهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ سوم خرداد سال جاری که به تایید مقام معظم رهبری رسیده آن را برای اجرا به وزارت اقتصاد ابلاغ کرده است.

 

بر این اساس، در این نامه تاکید شده که به منظور تعمیق بازار سرمایه،‌ تشویق شرکت‌ها به عرضه سهام در بورس و افزایش شفافیت مالیاتی، در مورد شرکت‌هایی که با ارائه صورت‌های مالی و پرداخت مالیات متعلقه، ‌در سال ۹۹ وارد بازار بورس شوند، سازمان امور مالیاتی کشور پس از پذیرش آنها در بازار بورس، متعرض حساب ‌های سنوات گذشته آنها نخواهد شد.

 

این شرکت‌ها موظفند حداقل ۲۵ درصد سهام شرکت خود را به صورت شناور در بازار سرمایه عرضه کنند.

 

وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز موظف است گزارش اقدامات و پیشرفت کار را هر سه ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی ارائه نماید.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر