واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

لغو تعطیلات آخر هفته ترامپ بخاطر اعتراضات

رئیس جمهور آمریکا به دلیل نگرانی از بروز تظاهرات در پایتخت، تعطیلات آخر هفته خود را لغو کرد و ترجیح داد تا در واشنگتن‌دی سی باقی بماند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر از لغو برنامه تعطیلات آخر هفته خود در زمین گلف شهر «بدمینیستر» در ایالت نیوجرسی و باقی ماندن در کاخ سفید در واشنگتن برای نظارت بر روند مقابله با تظاهرات در پایتخت خبر داد.

 

وی در پیامی در توئیتر نوشت:«من قصد داشتم این تعطیلات آخر هفته به بدمینستیر در ایالت نیوجرسی بروم اما خواستم در واشنگتن دی‌سی بماند و اطمینان حاصل کنم که نظم و قانون اجرا می‌شود. آتش افکن‌ها ، آنارشیست ها ، غارتگران و آشوبگران به طور گسترده‌ای متوقف شده‌اند »

 

رئیس جمهور آمریکا در ادامه این پیام توئیتری نوشت: «من هر آنچه که برای امن نگه داشتن جوامعمان نیاز باشد انجام می‌دهد و این افراد به عدالت سپرده خواهند شد.»

 

در پی تشدید اعتراضات علیه خشونت و تبعیض‌نژادی در آمریکا، حدود ۴۰۰ نیروی گارد ملی آمریکا برای مقابله با معترضان در «واشنگتن دی سی» پایتخت ایالات متحده به حالت آماده باش درآمدند.

 

 نیروهای گارد ملی آمریکا بعدازظهر روز چهارشنبه بعد از آن در پایتخت به حالت آماده‌باش درآمدند که معترضان آمریکایی در اقدامی تلاش کردند که مجسمه «اندرو جکسون» هفتمین رئیس‌جمهور آمریکا در نزدیکی کاخ سفید را بعنوان بخشی از تلاش‌ها برای از بین بردن نمادهای برده‌داری سرنگون کنند.

 

بعد از به قتل رسیدن «جورج فلوید» شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکایی به دست افسر سفیدپوست شهر «مینیاپولیس» ایالت «مینه‌سوتا» در تاریخ پنجم خرداد‌ماه، موجی از اعتراضات به خشونت و تبعیض‌نژادی پلیس آمریکا از این شهر آغاز شد و به دیگر شهرهای این کشور و حتی کشورهای دیگر جهان نیز گسترش یافت.

 

در ادامه اعتراضات سراسری در آمریکا، معترضان به تدریج اقدام به از بین بردن نمادهای برده‌داری کردند و دونالد ترامپ که معترضان را اوباش و عقب‌مانده توصیف کرده بود، در روزهای اخیر آنها را تهدید کرده است که در صورت از بین بردن مجسمه‌هایی که نماد برده‌داری هستند، با محکومیت تا ۱۰ سال حبس روبرو خواهند بود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار