ادعای دروغین پمپئو در حمایت از قربانیان شکنجه-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

ادعای دروغین پمپئو در حمایت از قربانیان شکنجه

وزیر امور خارجه آمریکا در حالی که کشورش یکی از بزرگ‌ترین آمار ارتکاب شکنجه‌ در جهان را دارد مدعی شد از تمام بازماندگان و قربانیان شکنجه در سرتاسر جهان حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه و به مناسبت روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه، مدعی شد از بازماندگان و قربانیان شکنجه در سرتاسر جهان حمایت می‌کند.

 

پامپئو در حساب توئیتری خود نوشت: «در روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه، از بازماندگان و قربانیان شکنجه در سرتاسر جهان حمایت می‌کنیم».

 

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه ادعایش نوشت: «آمریکا به استفاده از تمام ابزارهای ممکن برای مسئول دانستن کسانی که در چنین اعمال شنیعی دست داشته‌اند، متعهد است».

 

ادعاهای پامپئو در حالی مطرح می‌شوند که «فاتو بنسودا» دادستان کل دیوان دادگستری بین‌المللی پیش‌تر اعلام کرده است که اطلاعات موثقی وجود دارد که ارتش آمریکا و آژانس‌های اطلاعاتی آن، اقداماتی نظیر شکنجه، رفتار بی‌رحمانه، هتک حرمت، تجاوز و خشونت جنسی را درخصوص زندانیان مرتبط با جنگ در افغانستان و دیگر مناطق مرتکب شده‌اند که بیشتر آن‌ها در سال‌های اولیه آغاز جنگ صورت گرفته‌اند.

 

سال گذشته این دیوان درخواست برای انجام تحقیقات گستره درباره عملیات‌های سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سی‌آی‌ای) در کشورهای لهستان، لیتوانی و رومانی را رد کرد و اعلام کرد هرگونه تحقیقات در این زمینه بی‌فایده خواهد بود زیرا قربانیان این جنایات از جمله مقامات افغان و آمریکایی و گروه طالبان با آن همکاری نخواهند کرد.

 

در آن زمان «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا گفت، به بازرسان این دیوان اجازه برای انجام هیچ گونه تحقیقات درمورد جنایات یا تخلفات سربازان آمریکایی در افغانستان یا هر کشور دیگری، روادید صادر نخواهد کرد.

 

ماه گذشته «نیلز ملزر» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور شکنجه گفت، عدم شفافیت و بی‌مسئولیتی، ذات مشترک جمهوری‌خواهان و دموکرات‌های آمریکا است.

 

او در توئیتر نوشت: «هر دوی آنها افشاگران را تحت آزار قرار می‌دهند، مخالفان را تروریست می‌خوانند، با پهپاد قتل انجام می‌دهند، برای جرائم جنگی و شکنجه عفو صادر می‌کنند. فریب نخورید: پنهان‌کاری و مصونیت دولت آمریکا امری نظام‌مند است»./فارس

ارسال نظر