واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

ادعای دروغین پمپئو در حمایت از قربانیان شکنجه

وزیر امور خارجه آمریکا در حالی که کشورش یکی از بزرگ‌ترین آمار ارتکاب شکنجه‌ در جهان را دارد مدعی شد از تمام بازماندگان و قربانیان شکنجه در سرتاسر جهان حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه و به مناسبت روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه، مدعی شد از بازماندگان و قربانیان شکنجه در سرتاسر جهان حمایت می‌کند.

 

پامپئو در حساب توئیتری خود نوشت: «در روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه، از بازماندگان و قربانیان شکنجه در سرتاسر جهان حمایت می‌کنیم».

 

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه ادعایش نوشت: «آمریکا به استفاده از تمام ابزارهای ممکن برای مسئول دانستن کسانی که در چنین اعمال شنیعی دست داشته‌اند، متعهد است».

 

ادعاهای پامپئو در حالی مطرح می‌شوند که «فاتو بنسودا» دادستان کل دیوان دادگستری بین‌المللی پیش‌تر اعلام کرده است که اطلاعات موثقی وجود دارد که ارتش آمریکا و آژانس‌های اطلاعاتی آن، اقداماتی نظیر شکنجه، رفتار بی‌رحمانه، هتک حرمت، تجاوز و خشونت جنسی را درخصوص زندانیان مرتبط با جنگ در افغانستان و دیگر مناطق مرتکب شده‌اند که بیشتر آن‌ها در سال‌های اولیه آغاز جنگ صورت گرفته‌اند.

 

سال گذشته این دیوان درخواست برای انجام تحقیقات گستره درباره عملیات‌های سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سی‌آی‌ای) در کشورهای لهستان، لیتوانی و رومانی را رد کرد و اعلام کرد هرگونه تحقیقات در این زمینه بی‌فایده خواهد بود زیرا قربانیان این جنایات از جمله مقامات افغان و آمریکایی و گروه طالبان با آن همکاری نخواهند کرد.

 

در آن زمان «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا گفت، به بازرسان این دیوان اجازه برای انجام هیچ گونه تحقیقات درمورد جنایات یا تخلفات سربازان آمریکایی در افغانستان یا هر کشور دیگری، روادید صادر نخواهد کرد.

 

ماه گذشته «نیلز ملزر» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور شکنجه گفت، عدم شفافیت و بی‌مسئولیتی، ذات مشترک جمهوری‌خواهان و دموکرات‌های آمریکا است.

 

او در توئیتر نوشت: «هر دوی آنها افشاگران را تحت آزار قرار می‌دهند، مخالفان را تروریست می‌خوانند، با پهپاد قتل انجام می‌دهند، برای جرائم جنگی و شکنجه عفو صادر می‌کنند. فریب نخورید: پنهان‌کاری و مصونیت دولت آمریکا امری نظام‌مند است»./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار