اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

افزایش قیمت مسکن از نگاه تعزیرات

سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: چرا باید قیمت ورق‌های فولادی ساختمانی که ۹۵ درصد آن تولید داخل است از لحظه ساخت تا ورود به بازار با افزایش قیمت دو برابری مواجه شود؟
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در مورد افزایش قیمت مسکن گفت: اگرچه عدم تعیین نرخ‌نامه برای قیمت مسکن یکی از علل اصلی افزایش قیمت‌ها و سواستفاده دلالان است اما با نگاهی دقیق‌تر مشخص می‌شود که عوامل دیگری همچون قیمت نامعقول مواد و مصالح اولیه برای ساخت‌وساز نیز در این تعیین قیمت‌ها بی اثر نیست.

 

وی با طرح این سوال که چرا باید قیمت ورق‌های فولادی ساختمانی که 95 درصد آن تولید داخل است از لحظه ساخت تا ورود به بازار با افزایش قیمت دو برابری مواجه شود؟، تصریح کرد: ورق‌های فولادی ساختمانی از سنگ آهن، قراضه‌های آهن و آهن اسفنجی که تولید معادن و کارخانجات داخلی است تهیه می شود و کارخانجات فولاد ساز با این مواد اولیه و طی فرآیند پیچیده اسلب فولادی را آماده می‌کنند و با قیمت 6 هزار تومان در اختیار کارخانجات نوردی قرار می دهند.

 

سخنگوی تعزیرات حکومتی افزود: این کارخانجات بابت حمل اسلب‌ها و گرم کردن و نورد کردن اسلب و نهایتا رساندن آن به ضخامت لازم برای ورق های فولادی ساختمانی، این محصول را به دو برابر قیمت یعنی مبلغ 12 هزار تومان وارد بازار می کنتد که این یکی از دلایل افزایش قیمت مسکن است.

 

وی خاطرنشان کرد: اگرچه نرخ‌گذاری مشخصی برای خرید و فروش مسکن لازم است اما سازمان تعزیرات به منظور کنترل این افزایش قیمت‌ها آمادگی خود را برای برخورد متخلفان و گرانفروشان مواد و مصالح ساختمانی اعلام می‌دارد و به این منظور از دستگاه‌های ذی‌ربط برای کمک به جهش تولید و پیشگیری از تخلفات تقاضای همکاری و تعامل بیش از پیش را دارد./ تسنیم

ارسال نظر