جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

حذف سه محصول مهم در ایران‌خودرو + جزئیات

حذف سه محصول مهم در ایران‌خودرو + جزئیات نگاهی به جزئیات آمار تولید خودروهای سواری در سه ماه نخست امسال بیندازیم تا مشخص شود غول‌های جاده مخصوص چه افت و خیزی در این بازه زمانی داشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، طبق آمار استخراج شده از صورت‌های مالی ایران‌خودرو، گروه پژو این شرکت (به جز پژو ۲۰۰۸) تیراژی ۶۹ هزار و ۷۷ دستگاهی تا پایان خرداد امسال داشته که این آمار نشان از رشد ۵۲ درصدی تیراژ پژویی‌ها در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته دارد. ایران‌خودرویی‌ها اما آمار پژو ۲۰۰۸ را خارج از خانواده پژو منتشر می‌کنند و صورت‌های مالی آنها نشان می‌دهد خودروی موردنظر تنها ۱۵۶ دستگاه تولید طی بهار امسال داشته است. با توجه به این آمار، تولید پژو ۲۰۰۸ افتی ۲/ ۹۵ درصدی را در بهار ۹۹ نسبت به بهار ۹۸ تجربه کرده است.


به‌نظر می‌رسد تولید این محصول طی چند ماه آینده کاملا متوقف شود، چه آنکه ایران‌خودرو تعهدی ۱۶ هزار دستگاهی برای آن داشت و اخیرا نیز اعلام کرد تعهدات خود را به صفر رسانده است.

 

از پژو که بگذریم، ایران‌خودرو در تولید سمند با رشد مواجه شده است. بنابر آمار منتشره، این شرکت طی سه ماه نخست امسال، ۱۰ هزار و ۱۹۳ دستگاه سمند را به تولید رسانده و این آمار سبب رشد ۶/ ۸۲ درصدی تولید محصول موردنظر نسبت به بهار ۹۸ شده است.

 

ایران‌خودرویی‌ها در بهار امسال اما ۱۲ هزار و ۴۷۹ دستگاه دنا را به تولید رسانده‌اند تا نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۶ درصد رشد تولید را به خود ببینند. دنا در دو مدل معمولی و پلاس به تولید می‌رسد. افزایش تولید اما شامل دیگر محصول ایران‌خودرو یعنی رانا نیز شده است. طبق گزارش ارائه شده به بورس، در سه ماه ابتدایی امسال دو هزار و ۲۱ دستگاه رانا در ایران‌خودرو به تولید رسید که افزایش ۵/ ۱ درصدی را نشان می‌دهد.

 

دیگر محصول ایران‌خودرو به نام هایما نیز تولیدی هزار و ۴۵۰ دستگاهی در بهار امسال داشته که این آمار از کاهش ۲/ ۱۸ درصدی تولید این مونتاژی چینی حکایت دارد. اما آن طور که از آمار سه ماهه ایران‌خودرو مشخص است، این شرکت در این مدت نه دانگ‌فنگ مونتاژ کرده و نه سوزوکی گرند ویتارا و نه تندر۹۰. در این بین، تندر و ویتارا دیگر (حداقل تا وقتی تحریم هست) به تولید نخواهند رسید، اما احتمال بازگشت دانگ‌فنگ وجود دارد.

منبع : اقتصاد نیوز

ارسال نظر