سازمان اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست

مخالفت کمیسیون عمران مجلس با ساخت «آپارتمان‌های 25 متری»

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از نامه مخالفت مجلس به رئیس جمهور و وزیر راه برای ساخت آپارتمان‌های 25 متری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در رابطه با خبری که روز گذشته در باره ساخت آپارتمان‌های 25 متری منتشر شده بود، اظهار داشت: اصلاً موافقت مجلس با این موضوع صحت ندارد و ما نیز در کمیسیون عمران مخالفت شدیدی با این مسئله داریم.

 

وی با بیان این که بنده مخالف ساخت و تولید این گونه مسکن‌ها هستم، اظهار داشت: نگاه این گونه ساخت و سازهای کوچک و 25 تا 35 متری فقط به رویکرد زندگی به صورت مجردی است و هیچ خانواده‌ای نمی‌تواند در یک واحد 35 متری زندگی کند. بنده نمی‌دانم این طرح از کجا منشأ گرفته و چه کسی آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ارائه کرده است.

 

رضایی کوچی ادامه داد: این طرح اصلاً با معیارها واعتقادات ما سازگاری ندارد و امکان ندارد یک خانواده آنجا تشکیل شود.

 

 

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما اساسا با این نوع ساخت و سازها مخالف هستیم؛ چراکه اصلاً به لحاظ بافت شهری و شهرسازی هم دچار مشکل خواهد شد و ساخت این گونه واحدها اصلاً به صلاح کشور و خانواده‌ها نیست.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با این موضع مخالف است و اجازه نخواهد داد این اتفاق صورت بگیرد.

 

وی در ادامه از نامه کمیسیون عمران مجلس به وزیر راه و رئیس جمهور خبر داد و گفت: نامه‌ای در این خصوص تهیه و تدوین شده است که بر اساس آن مخالفت شدید مجلس با ساخت و ساز هر گونه واحدهای این چنینی اعلام شده است.

 

رضایی کوچی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: اصلاً امکان زندگی در واحد 25 متری در آن وجود ندارد؛ یعنی واقعا امکانی برای یک زندگی و رابطه خانوادگی در واحدی با این متراژ وجود ندارد.

 

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار داشت: دولت باید برای ساماندهی وضعیت مسکن راه حل مناسب‌تری بیندیشد، نه این که با طرح‌های این چنینی باعث آزردگی خاطر مردم شود.

 

وی ادامه داد: ما در کشورمان مشکل زمین نداریم و کشور کوچکی نیستیم. این همه زمین و امکاناتی که در اختیار داریم و در بافت‌های فرسوده زمین یافت می‌شود، همچنین در حاشیه شهرها این همه زمین وجود دارد، چرا از آنها استفاده نکنیم؟ من نمی‌دانم با چه اصول فنی و شهرسازی این طرح‌ها در حال ارائه است و چه کسی این مشاوره‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به دولت می‌دهد؟

 

رضایی کوچی ضمن انتقاد از طرح دولت و ارائه واحدهای 24 و 45 متری گفت: متأسفانه این یک طرح ناپخته و مشاوره نادرست به دولت است؛ چراکه ما افراد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به سمت تجردگرایی سوق می‌دهیم و این اساسا با اصول زندگی ما و همچنین اصول معماری و شهرسازی سازگاری ندارد و ما اساسا با این موضوع مخالف هستیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار